Γεωργιάδης: «Σε καλή κατάσταση» (video)

Ο Γιώργος Γεωργιάδης πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ θα βγάλει στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα τη δουλειά που έγινε όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις.

Εχοντας αφήσει δυο σημαντικούς αγώνες πίσω του, με Ολυμπιακό και Αρη, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει υποδεχόμενος αύριο τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» Γιώργος Γεωργιάδης, μίλησε στο «novasports.gr» για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του, τον κύριο προβληματισμό του, τον αυριανό αγώνα αλλά και τον αντίστοιχο της προηγούμενης Κυριακής.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ο αγώνας της προηγούμενης Κυριακής ήταν ένα παιχνίδι με πολύ ένταση και κάποιες στιγμές ξέφυγε από τα αθλητικά πλαίσια κι εντός αγωνιστικού χώρου κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Δεν έχω κανένα παράπονο από τον Αρη. Υπάρχουν αρμόδιοι και στον αγωνιστικό χώρο κι εκτός, οι οποίοι πρέπει τις καταστάσεις αυτές να τις ηρεμούν. Γιατί ξέρουμε στην Ελλάδα όσο επιτρέπεις κάποιον να ξεφεύγει, τόσο θα ξεφεύγει κιόλας. Υπάρχουν αρμόδιοι ώστε να έχουν τον αγώνα σε μια σχετική ηρεμία για να υπάρχει πραγματικός ποδοσφαιρικός αγώνας».

– Τα αίτια του ισόπαλου αποτελέσματος;
«Δε θέλω να λέω δικαιολογίες. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι εμείς ήμασταν καλύτεροι αλλά σ’ αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να δώσουμε ακόμη, λίγο παραπάνω, ν’ αξιοποιούμε καλύτερα τις ευκαιρίες ώστε να κερδίσουμε. Θα ξαναπώ λοιπόν, τ’ ότι δεν κερδίσαμε φταίμε αποκλειστικά εμείς, αυτό είπα και στους ποδοσφαιριστές μου».

– Είχατε μια «γεμάτη» εβδομάδα, εξαιρώντας την ημέρα ξεκούρασης, που ρίξατε το βάρος;
«Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση. Υπάρχει αρκετή διάθεση σε όλες τις προπονήσεις της εβδομάδας. Οι παίκτες σιγά – σιγά αποκτούν παραπάνω αυτοπεποίθηση και όλη αυτή η δουλειά πρέπει να βγει την Κυριακή στο γήπεδο».

– Τί σας απασχόλησε περισσότερο;

«Δε με απασχολεί κάτι ιδιαίτερα . Με απασχολεί η κάθε προπόνηση. Οι παίκτες θα πρέπει να δουλεύουν στα όριά τους, να είναι πολύ προσεκτικοί σε όλα, ώστε ότι κάνουν στην προπόνηση να μπορέσουν να το κάνουν και την κάθε Κυριακή».

– Το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες της μεσαίας γραμμής είτε βρίσκονται εκτός, είτε δεν έχουν επανέλθει πλήρως δε συνιστά μείζον θέμα;
«Ναι, έχουμε πραγματικά πρόβλημα εκεί γιατί κι ο Κάτσε είναι εκτός κι ο Κατσουράνης είναι εκτός. Ο Μαντούρο ήταν σχεδόν δυόμιση – τρεις εβδομάδες εκτός προπονήσεων και πράγματι έχουμε ένα θέμα εκεί στα χαφ, θα δούμε τί θα κάνουμε».

– Η άποψή σας, οι σκέψεις σας για τον επόμενο αντίπαλο;
«Νομίζω είναι μια καλή ομάδα. Θα έρθει να παίξει χωρίς ιδιαίτερο άγχος, με την έννοια ότι δεν κινδυνεύει να βρεθεί στις τελευταίες θέσεις, δε νομίζω να προλαβαίνει τα πλέι οφ, είναι αδύνατον οπότε θα παίξει χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Είναι μια ομάδα με μεγάλη ομοιογένεια, γιατί έχει ποδοσφαιριστές που είναι – σχεδόν – δυο, τρία χρόνια μαζί κι αυτό τους κάνει να έχουν ένα πολύ ομοιογενές σύνολο».

– Ποια βασικά χαρακτηριστικά θέλετε να έχουν οι ποδοσφαιριστές σας;
«Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι. Να έχουμε τον δικό μας ρυθμό, να δώσουμε γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι, να έχουμε την ορμή, την επιθετική, αυτή που πρέπει ως γηπεδούχοι και ν’ αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο τεχνικός του «Δικεφάλου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.