Γιαννούλης: “Να συνεχίσουμε το εντός έδρας σερί” (video)

Ο Κώστας Γιαννούλης μίλησε στον Αποστόλη Λάμπο για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά αλλά και για το μυστικό του φετινού Ατρόμητου.

Ο Κώστας Γιαννούλης μίλησε στον Αποστόλη Λάμπο για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Πλατανιά αλλά και για το μυστικό του φετινού Ατρόμητου.

Κώστα η ομάδα σου μπορεί να μην κέρδισε στην Βέροια, ωστόσο κέρδισε άλλον έναν βαθμό για την διαδικασία των play off, ποιες είναι οι σκέψεις σου μετά το ματς στην Βέροια;

“Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν καταφέραμε να πάρουμε την νίκη και να μείνουμε μόνοι μας στην δεύτερη θέση. Ήταν όμως σημαντικός βαθμός εκτός έδρας. Είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να πάρουμε όμως το τρίποντο και τώρα κοιτάμε την συνέχεια.”

Ακολουθεί ένα παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά, στο οποίο φαντάζομαι η νίκη είναι μονόδρομος ώστε να διατηρήσετε αυτό το μαξιλαράκι των δύο βαθμών στα play off, έτσι δεν είναι;

“Πρέπει να συνεχίσουμε το σερί που έχουμε εντός έδρας. Είναι μια καλή ευκαιρία να ξεχάσουμε την Βέροια και να επανέλθουμε στις νίκες για να συνεχίσουμε καλά μέχρι τα play off.”

Το 7-0 του Πλατανιά σας κάνει πιο προσεκτικούς;

“Όλα τα ματς τα βλέπουμε με πολλή προσοχή και συγκεντρωμένα άσχετα με το 7-0 που νίκησε ο Πλατανιάς την Καλλονή. Εμείς άμα είμαστε αυτοί που πρέπει, θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.”

Τί πρέπει να έχει ο Ατρόμητος; Αυτή την σιγουριά που δεν επιτρέπει στον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι από το παιχνίδι;

“Να έχουμε την κατοχή της μπάλας όπως μας αρέσει όταν παίζουμε στο γήπεδό μας και να παίξουμε επιθετικά ώστε να μπορέσουμε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ ώστε να λυθούν και ταπόδια και να φτάσουμε στο τρίποντο.”

Το γεγονός ότι έχει και ο Πλατανιάς μεγάλο κίνητρο καθώς βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, κάνει το ματς ένα ματς κινήτρου μιας κι εσείς κυνηγάτε την δεύτερη θέση;

“Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ματς γιατί ο Πλατανιάς θέλει τους τρεις πόντους για την σωτηρία, εμείς θέλουμε τους τρεις πόντους ώστε να διατηρηθούμε στην δεύτερη θέση. Πιστεύω θα γίνει ένα καλό ματς και εμείς θα πάρουμε το τρίποντο στο τέλος.”

Κώστα έχετε αντέξει φέτος με αυτό το μικρό ρόστερ. Ποιο είναι το μυστικό;

“Το μυστικό της ομάδας είναι ότι είμαστε μια οικογένεια, έχουμε καλές σχέσεις με τον προπονητή. Στις προπονήσεις δουλεύουμε πολύ σκληρά, όταν μπορούμε μας δίνει τον ελεύθερο χρόνο να ξεκουραστούμε και συνεχίζουμε έτσι μέχρι το τέλος της χρονιάς.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.