Βεργέτης: «Μεγάλη προσοχή στην επίθεση του Παναιτωλικού» (video)

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης, τόνισε ότι περιμένει ένα κλειστό παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό και η ομάδα του θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα την ταχύτητα των επιθετικών της ομάδας του Αγρινίου, σε δηλώσεις του αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Γιώργο Μαρκόπουλο.

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης, τόνισε ότι περιμένει ένα κλειστό παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό και η ομάδα του θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα στην ταχύτητα των επιθετικών της ομάδας του Αγρινίου, σε δηλώσεις του αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Γιώργο Μαρκόπουλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό: «Φιλοξενούμαστε σε μία αφιλόξενη έδρα και αυτό είναι ένα δέλεαρ και θα καταβάλουμε τη μέγιστη προσπάθεια για να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Υπάρχουν κάποιες συγκυρίες να παίζουμε κόντρα σε έναν αντίπαλο που είχε τους ίδιους στόχους με εμάς και στον πρώτο γύρο φάνταζε ο πιο σοβαρός μας αντίπαλος αλλά τώρα είμαστε μπροστά. Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων αλλά πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε ανώτεροι».

Για το αν θα επηρεάσουν οι απουσίες την ομάδα: «Στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη έχουμε θετικά και αρνητικά στοιχεία. Αρνητικό είναι το ότι χάναμε εύκολα την μπάλα, το δουλεύουμε αλλά δεν το έχουμε αποβάλει. Αυτό δεν έχει να κάνει με συγκεκριμένους παίκτες και όταν παίζεις με απουσίες επηρεάζεται η συνοχή της ομάδας».

Για το που θα κριθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι: «Στην αμυντική οργάνωση. Όποια ομάδα βγάλει καλές άμυνες θα σκοράρει και πιο εύκολα και θα πάρει τη νίκη».

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιους παίκτες: «Οι δύο φορ που έχουν, ο Μπούντιμιρ και ο Μπόγιοβιτς είναι ικανοί σκόρερ και μου αρέσουν πολύ τα άκρα της, ο Ανέν, ο Γοδόι, ο Γκάλο, ο Μπακάκης είναι καλοί παίκτες και γενικότερα είναι μια ομάδα που έχει καλές γραμμές».

Για το πώς περιμένει να εξελιχθεί το παιχνίδι: «Περιμένω ένα παιχνίδι αρχικά κλειστό μέχρι να βρεθούν οι ισορροπίες αλλά σταδιακά θα ανοίξει και εύχομαι να υπάρξουν αρκετά γκολ. Το μόνο που φοβόμαστε είναι η ταχύτητά τους στην επίθεση καθώς έχουν αρκετά γρήγορους παίκτες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.