«Αδύνατο σημείο τα εκτός έδρας παιχνίδια»

Τις εκτός έδρας αναμετρήσεις χαρακτήρισε «Αχίλλειο πτέρνα» του φετινού Λεβαδειακού ο Κυριάκος Στρατηλάτης.

Τις εκτός έδρας αναμετρήσεις χαρακτήρισε «Αχίλλειο πτέρνα» του φετινού Λεβαδειακού ο Κυριάκος Στρατηλάτης. Ο τερματοφύλακας των Βοιωτών στάθηκε στην έως τώρα πορεία της ομάδας, τόνισε πως χρειάζονται ακόμη μία νίκη για να είναι πιο κοντά στην παραμονή στην κατηγορία και εξέφρασε την επιθυμία του κάποια στιγμή να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Αναλυτικά οι απαντήσεις του Στρατηλάτη στις ερωτήσεις των φιλάθλων στην ιστοσελίδα της Super League:

Για ποιο λόγο πιστεύεις ο κόσμος δεν πηγαίνει στο γήπεδο; Μπορούν να κάνουν κάτι οι ποδοσφαιριστές;
«Τον λόγο για τον οποίο δεν έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο δε μπορώ να τον γνωρίζω να σας πω την αλήθεια, γιατί για τον κάθε ένα ξεχωριστά είναι υποκειμενικός.  Για εμένα οι ποδοσφαιριστές μπορούν να δίνουν (όπως πιστεύω ότι δίνουν) τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε εμφάνιση, ώστε ουσιαστικά να τους προσκαλούν στο να έρθουν να τους στηρίξουν από κοντά».

Η παρουσία των οπαδών του Λεβαδειακού – που απείχαν τόσο καιρό – πιστεύεις σας βοήθησε καταλυτικά στις νίκες με Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό;
«Σίγουρα όταν έχεις τους οπαδούς δίπλα σου, ειδικά μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα είναι κάτι πολύ σημαντικό, σου δίνει ένα παραπάνω έναυσμα να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό, διότι είναι η φωνή και ο παλμός της κάθε ομάδας. Εύχομαι προσωπικά, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου να συνεχίσουν να δίνουν δυναμικό παρών στην εξέδρα, ώστε να μας βοηθήσουν και στη συνέχεια στο δύσκολο έργο μας».

Αν θα άλλαζες κάτι στη φετινή σεζόν για τον Λεβαδειακό τι θα ήταν;
«Η κάθε χρονιά είναι διαφορετική και σου δίνει, αλλά και σου μαθαίνει πολλά, από πολλές οπτικές γωνίες. Από εκεί και πέρα, αν θα μπορούσα να αλλάξω κάτι θα ήταν η απόδοσή μας στα εκτός έδρας παιχνίδια γιατί αποδείχθηκε η «Αχίλλειος πτέρνα» της ομάδας μέχρι στιγμής».

Η ομάδα σου έχει καταφέρει να συγκεντρώσει σχεδόν όλους τους βαθμούς της στην έδρα της. Εκτός έδρας μετράει μόλις μία ισοπαλία και 14 ήττες. Τι πιστεύεις ότι συμβαίνει και ο Λεβαδειακός χάνει τη δύναμή του στα εκτός έδρας παιχνίδια;
«Το τι φταίει δε μπορεί να το προσδιορίσει κανείς μας. Διότι -κατά την άποψή μου- αν το γνωρίζαμε θα το είχαμε αλλάξει. Ωστόσο δουλεύουμε σκληρά στην προπόνηση για να αντιστρέψουμε την κατάσταση αυτή».

Πιστεύεις ότι χρειάζεστε μία ακόμη νίκη για να εξασφαλίσετε την παραμονή σας στην κατηγορία ή η διαφορά των πέντε βαθμών από την 16η θέση δεν μπορεί να ανατραπεί;
«Εμείς έχουμε σκοπό μέχρι και τον τελευταίο μας αγώνα να δίνουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε για να συγκεντρώσει η ομάδα όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται. Σαφώς και μια νίκη ακόμη θα κάνει το έργο μας πιο εύκολο, αλλά δεν σημαίνει ότι θα επαναπαυτούμε σε μία και μόνο νίκη. Θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος, γιατί όλοι μας ξέρουμε ότι τα πάντα στο ποδόσφαιρο μπορούν να ανατραπούν».

Τι πιστεύεις ότι πρέπει να κάνεις από εδώ και πέρα ώστε να καθιερωθείς στην ομάδα;
«Εγώ από την πλευρά μου θα συνεχίσω να κάνω αυτό που έκανα, δηλαδή να δουλεύω καθημερινά στην προπόνηση, ώστε όταν μου ζητηθεί από την ομάδα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Το όνειρο σου είναι να αγωνιστείς σε κάποια ομάδα του εξωτερικού; Αν ναι, σε ποια θα ήθελες να αγωνιστείς και γιατί;
«Φυσικά και θα ήθελα να αγωνιστώ στο εξωτερικό, διότι πιστεύω ότι σου δίνονται πολλές και διαφορετικές δυνατότητες. Σε βοηθάει να μάθεις και να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου πάνω στο επάγγελμά σου. Αν θα μπορούσα να διαλέξω μια ομάδα του εξωτερικού θα ήταν η Μπάγερν Μονάχου, γιατί είχα την τιμή να βρεθώ στις εγκαταστάσεις που προπονείται, αλλά και στο γήπεδό της».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.