Ρομπέρτο: «Δεν φοβόμαστε την Γιουνάιτεντ»

Ο Ολυμπιακός θα παίξει χωρίς κανένα φόβο στο Ολντ Τράφορντ απέναντι στην Γιουνάιτεντ σύμφωνα με το Ρομπέρτο Χιμένεθ.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει χωρίς κανένα φόβο στο Ολντ Τράφορντ απέναντι στην Γιουνάιτεντ σύμφωνα με το Ρομπέρτο Χιμένεθ.Ο Ισπανός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού σε συνέντευξη που παραχώρησε στην “Marca”  τόνισε πως οι πρωταθλητές Ελλάδας σέβονται αλλά δεν φοβούνται τους Άγγλους και ότι στο ματς στο Μάντσεστερ δεν πρόκειται να αλλάξουν τα αγωνιστικά του πλάνα.
Ο Ρομπέρτο αναφέρθηκε ακόμα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό αλλά και στον ρόλο που έπαιξε ο Μίτσελ στην παραμονή του στον Πειραιά

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ρομπέρτο

«Ύστερα από αρκετούς μήνες δουλειάς κατακτήσαμε το πρωτάθλημα αλλά δεν το πανηγυρίσαμε όπως θα θέλαμε γιατί υπήρχε μπροστά μας το ματς με τη Γιουνάιτεντ στο οποίο διακυβεύονται πολλά»

Για τις πιθανότητες πρόκρισης
«Πιστεύω πως η πρόκριση είναι ακόμα 50-50. Έχουμε ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα αλλά η Γιουνάιτεντ είναι ιστορική ομάδα, ικανή να ανατρέψει τα δεδομένα στο γήπεδο της. Τη σεβόμαστε όπως κάθε αντίπαλο αλλά δεν την φοβόμαστε. Εμείς θα συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε το δικό μας στυλ ποδοσφαίρου. Αν δεν το κάνουμε τότε θα κινδυνέψουμε 
Το πώς να διαχειριστείς ένα θετικό αποτέλεσμα είναι δείγμα καλής ομάδας».

Για το Ρούνεϊ και το Φαν Πέρσι που θα βρεθούν απέναντι του
«Πάντα είναι ωραίο να αντιμετωπίζεις τους καλύτερους παίκτες όπως είναι ο Ρούνει και ο Φαν Πέρσι. Μπορούν να κάνουν τη διαφορά και αυτό κάνει τον κάθε τερματοφύλακα να είναι σε συνεχή εγρήγορση. Έχουμε τα όπλα να αντιμετωπίσουμε τις δικές τους αρετές».

Για το πόσο εύκολα κατέκτησαν τον τίτλο
«Στο ποδόσφαιρο τίποτα εν είναι εύκολο όσο και αν αυτοί που το παρακολουθούν από μακριά θεωρούν ότι η κατάκτηση της Σουπερ Λιγκ ήταν εύκολη Παλέψαμε πολύ ήμασταν πειθαρχημένοι σε κάθε προπόνηση και αυτό θα συμβαίνει κάθε μέρα μέχρι το τέλος της περιόδου»

Για τις διαφορές σε Ελλάδα και Ισπανία
 «Στην Ισπανία έζησα ωραίες στιγμές έχοντας όμως διαφορετικούς στόχους γιατί έπαιζα σε ομάδα που πάλευε για την παραμονή. Αυτό με έκανε πιο ώριμο. Τώρα που κυνηγάω πρωταθλήματα το απολαμβάνω»

Για το ρόλο του Μίτσελ στην παραμονή του στον Ολυμπιακό
«Ο Μιτσελ ήταν κλειδί στο να πάω στον Ολυμπιακό. Αυτός με έπεισε να πάω στον Πειραιά, ήταν ο καλύτερος προπονητής που είχα ποτέ και μακάρι να συνεχίσουμε πολλά χρόνια να συνεργαζόμαστε. Είχα πει στη διοίκηση του Ολυμπιακού ότι είμαι ευτυχισμένος στην Ελλάδα και τους είχα μεταφέρει πως πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή με την Ατλέτικο για να γίνει η μεταγραφή. Τελικά επετεύχθη η συμφωνία και ελπίζω  να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη τους»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.