Μίτσελ: «Ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό»

Απόλυτα ευχαριστημένος με την έως τώρα παρουσία του στον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο Μίτσελ.
Δημοσίευση: 19/03/2014 - 11:16

Απόλυτα ευχαριστημένος με την έως τώρα παρουσία του στον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο Μίτσελ. Ο Ισπανός προπονητής τόνισε πως θα αποχωρούσε από τους Πειραιώτες μόνο για αθλητικούς λόγους, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Ισπανία.

Αρχικά, ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε στον ισπανικό Τύπο: «Δεν έχω καμία ανάγκη να προπονήσω την Ρεάλ Μαδρίτης. Και εξάλλου δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Αλλά σαν προπονητής πάντα φιλοδοξώ για το καλύτερο και ξέρω ότι οι πιθανότητες είναι πολύ στέρεες».

Στη συνέχεια, ο Μίτσελ συμπλήρωσε: «Έχω αυτό το δικαίωμα και κανένας δεν μπορεί να με εμποδίσει. Θέλω να ακολουθήσω τον δρόμο μου. Θέλω να ξέρω μέχρι που μπορώ να φτάσω. Θέλω να το κάνω, δεν έχει σταματήσει η πορεία μου εδώ. Αλλά τώρα διανύω ένα καλό διάστημα επαγγελματικά και προσωπικά. Μαθαίνω και βελτιώνομαι. Το ότι έφυγα εκτός Ισπανίας με ωρίμασε πάρα πολύ. Πάντα υπήρχε ο κίνδυνος. Από την στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό, ήξερα ότι θα ήταν έτσι. Ήρθα σε ένα σύλλογο στο οποίο όταν είσαι δεύτερος δεν είσαι ανταγωνιστικός».

Επίσης, ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους ποδοσφαιριστές μου. Δεν έχω προσωπική μέθοδο. Προσαρμόζομαι κάθε φορά στον αντίπαλο μας. Οι Έλληνες, μοιάζουν πολύ με τους Ισπανούς, βάζουν ετικέτες και πολλές είναι λάθος. Άλλα δεν μένει τίποτα άλλο παρά να ζήσουμε με αυτές. Έχω ποδοσφαιριστές από 16 διαφορετικές εθνικότητες στην ομάδα γιατί βασίζομαι στην ιδέα της συλλογικής δουλειάς».

Τέλος, ο Μίτσελ υπογράμμισε: «Είμαι πολύ δίπλα στον κάθε παίκτη, αλλά ξέρουν όλοι ότι όταν παίρνω κάποια απόφαση, την σέβονται όλοι. Οι Ισπανοί είναι σεβαστοί εδώ στην Ελλάδα. Αλλά κοιτάξτε τι συμβαίνει στην Ισπανία, οι τρεις κορυφαίες ομάδες στην κατάταξη δεν έχουν Ισπανό προπονητή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό. Θα έφευγα μόνο για αθλητικούς λόγους».