Σε ρυθμούς Μάντσεστερ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός στρέφει άμεσα την προσοχή του στη ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αμέσως μετά την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος της ιστορίας του.

Ο Ολυμπιακός στρέφει άμεσα την προσοχή του στη ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αμέσως μετά την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος της ιστορίας του. Οι «ερυθρόλευκοι» αφήνουν πίσω τους τη νίκη 2-0 επί του Πανθρακικού, που εξασφάλισε τον τίτλο του πρωταθλητή, με τον Μίτσελ να καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για την ρεβάνς με τους «κόκκινους διαβόλους» στο «Ολντ Τράφορντ». Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση της αγγλικής ομάδας με τη Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα, προκειμένου να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική της κατάσταση.

Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες μια μίνι προετοιμασία για τον αγώνα της χρονιάς, όπου θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν το 2-0 του πρώτου αγώνα. Άπαντες στους νταμπλούχους Ελλάδος κινούνται στους ρυθμούς της συγκεκριμένης αναμέτρησης, κάτι που φάνηκε και στο ματς με τον Πανθρακικό, όπου ο Μίτσελ δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα στο βασικό σχήμα, εν όψει και της ρεβάνς με τους Άγγλους.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν τις απαραίτητες ανάσες εν όψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Ο Μίτσελ θα ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με τους «κόκκινους διαβόλους» εντός της εβδομάδας, αφού πρώτα συγκεντρώσει αρκετές πληροφορίες για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την αναλύσει με τους συνεργάτες του. Στόχος του Ισπανού τεχνικού είναι να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα τους παίκτες του για το συγκεκριμένο ματς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.