Κοζορώνης: «Να δείξουμε δύναμη και πάθος» (video)

Ο παίκτης του Εργοτέλη, Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης ανέφερε ότι ο Εργοτέλης θα πρέπει να παίξει με δύναμη και πάθος για να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι με τον Αστέρα, σε δηλώσεις του αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Γιάννη Τσαΐνη.
Δημοσίευση: 16/03/2014 - 09:56

Ο παίκτης του Εργοτέλη, Χρυσοβαλάντης Κοζορώνης ανέφερε ότι ο Εργοτέλης θα πρέπει να παίξει με δύναμη και πάθος για να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι με τον Αστέρα, σε δηλώσεις του αποκλειστικά στο Novasports.gr  και τον Γιάννη Τσαΐνη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν έχει σωθεί η κατηγορία: «Δεν έχουμε καταφέρει κάτι ακόμα. Δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω και έχουμε στραβοπατήσει σε αρκετά ματς. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός και πρέπει να παίρνουμε ό,τι μπορούμε για να μην περιμένουμε στο τέλος».

Για την αναμέτρηση με τον Αστέρα: «Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς και ειδικά στην έδρα της παίζει καλό ποδόσφαιρο. Εάν παρουσιαστούμε όπως πρέπει μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό».

Για το ποια στοιχεία θα κρίνουν το παιχνίδι: «Παίζει ρόλο και η δύναμη και το πάθος και σίγουρα το πως θα παίξουμε τακτικά. Όλα τα στοιχεία πρέπει να τα έχουμε σε μεγάλο βαθμό για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το αν υπάρχει κάποιο όριο βαθμών που να δίνει τη σωτηρία: «Δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό. Τα προηγούμενα χρόνια υποδεέστερες ομάδες παίρνουν βαθμούς που δεν τους περιμένει κανείς, κάθε ματς το κοιτάμε διαφορετικά και αυτό θα κάνουμε και τώρα».