Γεωργιάδης: «Αυτά τα ντέρμπι ξεκινούν από το πενήντα – πενήντα» (video)

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιώργος Γεωργιάδης μιλά στο novasports.gr και τον Κωστή Μπότσαρη για τη νίκη επί του Ολυμπιακού και το ντέρμπι με τον Άρη.

Πριν από δέκα ημέρες βρέθηκε – αίφνης – επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ, αναλαμβάνοντας τη σχετική σκυτάλη από το νυν τεχνικό της Στουτγκάρδης, Χουμπ Στέφενς. Ενα «deja vu» που τον ταξίδεψε στον περυσινό Μάη, αλλά υπό διαφορετικές συνθήκες και με πολύ μεγαλύτερες ευθύνες σε σχέση με τις αντίστοιχες που επικρατούσαν τότε. Το πρώτο δείγμα της ομάδας του χαρακτηρίστηκε θετικό, η συνέχεια όμως, με την πάροδο του χρόνου, αποκτά μεγαλύτερη σημασία από αγώνα σε αγώνα. Ο Γιώργος Γεωργιάδης, αμέσως μετά το τέλος της χτεσινής προπόνησης, μίλησε για αρκετά και σημαντικά ζητήματα που αφορούν την ομάδα του και τις λειτουργίες της στο «novasports.gr» κι όπως ανέφερε:

«Ολη την εβδομάδα μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δουλέψαμε καλά. Οι παίκτες μας είναι συγκεντρωμένοι κι ελπίζω να συνεχίσουμε από εκεί απ’ όπου σταματήσαμε την προηγούμενη Κυριακή».

– Ηταν εξίσου σημαντική με το αποτέλεσμα η διαχείρισή του στις ημέρες που ακολούθησαν;
«Εντάξει . εμείς είμαστε μια μεγάλη ομάδα και δεν μπορούμε ποτέ να στεκόμαστε σε μια νίκη. Το μόνο που θέλω κι ελπίζω είναι να δώσει στους παίκτες μας αυτοπεποίθηση αυτό το παιχνίδι και να συνεχίσουν να παίζουν στον ίδιο ρυθμό».

– Ξεχωρίσατε κάτι ως στοιχείο που σας άρεσε κι επιθυμείτε να το βλέπετε σε κάθε αγωνιστική ευκαιρία;
«Τα συζητήσαμε με τους παίκτες. Κάναμε αρκετά πράγματα καλά στο παιχνίδι και αρκετά όχι και τόσο καλά. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε, να έχουμε μια βάση, να κρατήσουμε τα καλά μας στοιχεία και να μειώσουμε τα λάθη, τα οποία ήταν και αρκετά στο προηγούμενο παιχνίδι».

– Την Κυριακή σας περιμένει ένας – ακόμη – μεγάλος αγώνας, αυτή τη φορά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο τον Αρη. Ποια είναι η άποψή σας για τον συγκεκριμένο αντίπαλο κι αντίστοιχα ποιες είναι οι σκέψεις σας για τον αγώνα αυτόν;
«Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα παραδοσιακό ντέρμπι. Πιστεύω ότι ο Αρης αδικείται από τη βαθμολογική του θέση. Σας είπα, εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στη δική μας ομάδα, να δούμε το πώς μπορούμε να παρουσιαστούμε καλοί και δυνατοί ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, αν κι αυτά τα ντέρμπι ξεκινούν από το πενήντα – πενήντα».

– Σε αγώνες σαν κι αυτόν, τα ποσοστά που αντιστοιχούν σε τομείς όπως η τακτική, ο χαρακτήρας, η συγκέντρωση ως στοιχεία που καθορίζουν την εξέλιξή τους, παραμένουν ως έχουν και στις υπόλοιπες αναμετρήσεις ή αναπροσαρμόζονται;
«Οχι .είναι όπως το είπατε. Ενα ντέρμπι, που σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκονται οι ομάδες είναι δύσκολο και για τις δυο και συνήθως κρίνονται στις λεπτομέρειες και στο πάθος των παικτών».

– Ολοκληρώνοντας, επειδή υπάρχουν κάποιες ανακατατάξεις τον τελευταίο καιρό που μοιάζουν σα θολό τοπίο. Υπήρξε αλλαγή γυμναστή, ακούστηκε πως επιστρατεύεται νέος σκάουτερ από την ομάδα. Θα μπορούσατε να μας πείτε αν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο, κάτι οριστικό γύρω από αυτά;
«Ε, όχι . Σ’ ότι έχει να κάνει με την ενίσχυση τους γυμναστές και το σκάουτινγκ είναι όπως το είπα, ενισχύσαμε τα τμήματα αυτά με κάποιους ανθρώπους. Οι προηγούμενοι άνθρωποι είναι εδώ, παρόντες όλοι. Απλώς προσθέσαμε έμψυχο δυναμικό, νομίζω πως το χρειαζόμασταν», κατέληξε ο τεχνικός του «Δικεφάλου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.