Ντίνας: «Είμαστε σε καλή στιγμή» (video)

Τα θετικά αποτελέσματα έρχονται με καλό ποδόσφαιρο και αυτό μονάχα ικανοποίηση σκορπίζει στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού. Ο Θανάσης Ντίνας στη συνέντευξη που παραχώρησε στο novasports.gr και τον Νίκο Τζουάννη αποκαλύπτει το ...μυστικό της επιτυχίας.

Τα θετικά αποτελέσματα έρχονται με καλό ποδόσφαιρο και αυτό μονάχα ικανοποίηση σκορπίζει στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού. Ο Θανάσης Ντίνας στη συνέντευξη που παραχώρησε στο novasports.gr και τον Νίκο Τζουάννη αναφέρεται στην βελτίωση των Πράσινων, αποκαλύπτει το …μυστικό της επιτυχίας και σχολιάζει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Ντίνα στο novasports.gr: 

Για το “μυστικό” του Παναθηναϊκού που έχει εντυπωσιάσει στις τελευταίες αγωνιστικές:

“Σίγουρα προερχόμαστε από δύο πολύ καλά αποτελέσματα και δύο πολύ καλές εμφανίσεις. Δείχνουμε ότι έχουμε μάθει έναν πολύ καλό τρόπο παιχνιδιού, μας δίνει και ο προπονητής τις κατάλληλες οδηγίες και τις ακολουθούμε πιστά”.

Για την θετική αντίδραση των παικτών του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Άρη, σε σχέση με το προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Εργοτέλη:

“Είχαμε πει ότι αν πάει κάτι στραβά μέσα στο παιχνίδι δεν θα επηρεαστούμε και θα κοιτάξουμε να κάνουμε τη δουλειά μας σωστά. Όλα τα παιδιά έκαναν το καλύτερο και βγήκε το σωστό αποτέλεσμα”.

Για το αν θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει βρει πλέον τον ρυθμό του:

“Αν δούμε την παρουσία μας από την αρχή τη σεζόν, τότε φαίνεται ότι είμαστε σε μια από τις καλύτερες στιγμές. Η ομάδα έχει κάνει συνεχόμενες καλές εμφανίσεις και ελπίζω να συνεχιστούν”.

Για το αν σκέφτονται πιο πολύ το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα ή τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΦΗ:

“Το παιχνίδι με τα Γιάννινα είναι εξίσου σημαντικό. Στα πλέι οφ όπως γνωρίζετε παίζει ρόλο η διαφορά βαθμών και πηγαίνουμε στα Γιάννινα όπως ήμασταν στα προηγούμενα παιχνίδια. Μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ, θα κοιτάξουμε και το παιχνίδι Κυπέλλου”.

Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα:

“Περιμένω τον ΠΑΣ δυνατό, καθώς αγωνίζεται στην έδρα του. Από εκεί και πέρα αν είμαστε σωστοί και πειθαρχημένοι, τότε πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Αν δείξουμε την ίδια θέληση, κάνουμε την ίδια προσπάθεια και είμαστε αποτελεσματικοί, όπως είμαστε στα τελευταία παιχνίδια, τότε θα είμαστε οι νικητές”.

Για το αν περιμένει την ευκαιρία να αγωνιστεί:

“Ναι. Κάθε ποδοσφαιριστής που είναι στο ρόστερ, περιμένει την ευκαιρία του. Από εκεί και πέρα, ο προπονητής ξέρει καλύτερα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.