Παραμένει και ο Τσέναμο!

Στον Ατρόμητο θα παραμείνει και τα επόμενα χρόνια ο Λουίτζι Τσέναμο, ο οποίος υπέγραψε την Τετάρτη νέο συμβόλαιο με τους Περιστεριώτες μέχρι το 2016.

Στον Ατρόμητο θα παραμείνει και τα επόμενα χρόνια ο Λουίτζι Τσέναμο, ο οποίος υπέγραψε την Τετάρτη νέο συμβόλαιο με τους Περιστεριώτες μέχρι το 2016.

Όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Περιστερίου, ο έμπειρος τερματοφύλακας είπε το «ναι» στη σχετική πρόταση του συλλόγου και υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο (φωτό).

Είναι ο τέταρτος παίκτης που ανανεώνει το τελευταίο διάστημα μετά τους Καραμάνο, Λαζαρίδη και Ταυλαρίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έπειτα από τους Τάσο Καραμάνο, Νίκο Λαζαρίδη και Στάθη Ταυλαρίδη, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής αποφάσισε να συνεχίζει μαζί μας την ανοδική πορεία που έχουμε χαράξει στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου!.
Συνεκτιμώντας την προσφορά, τον άρτιο χαρακτήρα του αλλά και τον άψογο επαγγελματισμό του η ΠΑΕ Ατρόμητος κατέθεσε σήμερα επίσημη πρόταση ανανέωσης  στον Λουίτζι Τσέναμο (Luigi Cennamo) που έγινε αποδεκτή. Ο τερματοφύλακας μας υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το 2016 παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.
Αμέσως μετά δήλωσε στο atromitosfc.gr τα εξής:  «Θέλω αρχικά να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κύριο Γιώργο Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν αλλά και τον προπονητή κύριο Γιώργο Παράσχο ο οποίος έμπρακτα μου δείχνει εμπιστοσύνη μέσα στο γήπεδο. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή τερματοφυλάκων Σλόμπονταν Σούιτσα γιατί ακόμη και στην ηλικία που βρίσκομαι μαθαίνω πολλά πράγματα από αυτόν.
Είναι μεγάλη τιμή μου να αγωνίζομαι σε ένα κλαμπ όπως ο Ατρόμητος. Θα προσπαθήσω με όλη μου τη δύναμη στα επόμενα δύο χρόνια να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι στην υλοποίηση των στόχων της ομάδας που χρόνο με το χρόνο μεγαλώνουν όπως μεγαλώνει και ο Ατρόμητος.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Ατρόμητου γιατί καθημερινά εισπράττω αγάπη από αυτούς καθώς και τον εκπρόσωπο μου κύριο Γιάννη Γλυκό για την συνεργασία που έχουμε τα πέντε τελευταία χρόνια».
Ο Λουίτσι Τσέναμο έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε 21 παιχνίδια πρωταθλήματος ενώ υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας μας στην πρώτη ευρωπαϊκή νίκη επί της Άλκμααρ στην Ολλανδία.

Άπαντες παρόντες

Εν τω μεταξύ, ο Ατρόμητος συνεχίζει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τη Βέροια.

Την Τετάρτη προπονήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, καθώς επέστρεψε και ο Μιχάλης Σηφάκης ξεπερνώντας την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.