Επιστροφή με διπλή προπόνηση, θλάση και ο Λάζαρ (video)

Η ξεκούραση για το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ κράτησε κάτι περισσότερο από μια μέρα κι από σήμερα το πρωί στη Νέα Μεσημβρία ξεκίνησε η διαδικασία προετοιμασίας για τον Κυριακάτικο, εκτός έδρας αγώνα με τον Αρη.

Η ξεκούραση για το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ κράτησε κάτι περισσότερο από μια μέρα κι από σήμερα το πρωί στη Νέα Μεσημβρία ξεκίνησε η διαδικασία προετοιμασίας για τον Κυριακάτικο, εκτός έδρας αγώνα με τον Αρη.

16/3 – 19:30 ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ , ζήτημα παραμονής, ζήτημα τιμής ! ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια !

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, με την πρώτη να διεξάγεται το πρωί και σε λίγες ώρες ν’ ακολουθεί η απογευματινή. Ωστόσο τα νέα δεν ήταν και τόσο καλά για την τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου» κι αυτό γιατί, μετά τον Λίνο ο ΠΑΟΚ χάνει έναν ακόμη – σημαντικό – ποδοσφαιριστή του για διάστημα σχεδόν ενός μήνα λόγω θλάσης.

Ο λόγος για τον Κοστίν Λάζαρ που αποχώρησε χωλαίνοντας στο πρώτο ημίχρονο λόγω έντονης ενόχλησης στον προσαγωγό. Οπως διαπιστώθηκε μέσα από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε ο διεθνής Ρουμάνος έχει υποστεί θλάση Β’ βαθμού με συνέπεια ο χρόνος αποθεραπείας του να υπολογίζεται στις 3-4 εβδομάδες.

Να σημειωθεί πως το ιατρικό δελτίο απασχολούν επίσης ο Μαντούρο που κάνει ατομικό και θεραπεία, αλλά κι ο Σπυρόπουλος που λόγω μόλυνσης στο πόδι είναι εκτός και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. 

Το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης εμπεριείχε ασκήσεις με και χωρίς μπάλα, που κοινό στόχο είχαν την τόνωση της φυσικής κατάστασης. Απόντες όμως ήταν τόσο ο Γιάννης Σκόνδρας καθώς παρουσιάστηκε στον στρατό, όπως επίσης ο Λούκας Πέρεζ λόγω προσωπικού προβλήματος, λόγος για τον οποίο είχε εξασφαλίσει σχετική άδεια.

Δείτε στιγμιότυπα της σημερινής προπόνησης από το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο YouTube:

)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.