Ανάπαυση, φιλικό με Κ20 κι απόφαση για Κάτσε

Η επόμενη ημέρα της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού βρήκε την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Η επόμενη ημέρα της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού βρήκε την πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Εξαίρεση αποτέλεσαν οι διεθνείς Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης οι οποίοι έχοντας εξασφαλίσει τη σχετική άδεια μετέβησαν στην Αθήνα για εκδήλωση της Εθνικής ομάδας. Ολοι όσοι συμμετείχαν στο αρχικό σχήμα του χτεσινοβραδινού αγώνα επιδόθηκαν στις καθιερωμένες διαδικασίες αποφόρτισης κι αποθεραπείας. Για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα είχε φιλικό αγώνα με την Κ20.

Στο ιατρικό δελτίο, τα ευχάριστα ήρθαν από τον Βίτορ, που ναι μεν αποχώρησε με ενοχλήσεις χαμηλά στο πόδι στο τελευταίο δεκάλεπτο της χτεσινής αναμέτρησης αλλά κατόπιν εξέτασης δεν προέκυψε κάτι ανησυχητικό για τον Πορτογάλο στόπερ που επέστρεψε έπειτα από δυο μήνες απουσίες λόγω υποτροπής σε τραυματισμό. Αντιθέτως, επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για θλάση του Λάζαρ στον προσαγωγό. Η ακριβής κατάσταση του Ρουμάνου θα εξακριβωθεί αύριο κατόπιν των σχετικών εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί το πρωί.

Η κίτρινη κάρτα που αντίκρισε χτες ο Κάτσε ήταν η τέταρτη με συνέπεια την ποινή μιας αγωνιστικής την οποία και πρέπει να εκτίσει σε μια από τις προσεχείς τέσσερις αγωνιστικές. Η τεχνική ηγεσία αποφάνθηκε πως αυτή θα είναι κόντρα στην Καλλονή. Τους χαλαρούς ρυθμούς της σημερινής ημέρας ακολουθεί το αυριανό ρεπό με το επόμενο προπονητικό ραντεβού να ορίζεται για την Τετάρτη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.