Κωστούλας: «Δε βλέπουν κοινό συμφέρον»

Καυστικός εμφανίστηκε ο Φώτης Κωστούλας σχετικά με τη στάση ορισμένων μέσα στη Super League.

Καυστικός εμφανίστηκε ο Φώτης Κωστούλας σχετικά με τη στάση ορισμένων μέσα στη Super League. Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία στον αγώνα με τον Λεβαδειακό και τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 88 ετών από την ίδρυση του συλλόγου. Ο Κωστούλας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τα 88 χρόνια από την ίδρυση του Παναιτωλικού και αν πρέπει να περιμένουμε κάτι άλλο πέρα από την επετειακή φανέλα:

«Θα έχουμε κάποιες ακόμη εκδηλώσεις στο Αγρίνιο, όπου θα μαζέψουμε τους νέους της περιοχής και θα κάνουμε ορισμένα πράγματα για να τιμήσουμε τον σύλλογό μας»

Για την δήλωσή του στη Nova μετά το τέλος του ματς, όπου έκανε λόγο για «διαιτησίες από διαιτητές μαϊμούδες σαν τον Καμπαξή δεν θα πρέπει να συνεχίζονται σε αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο, αν θέλουμε να βελτιωθεί»:

«Είπα στον κ. Σαρρή πως όταν υπάρχουν Καμπαξήδες, εμάς δεν μας θέλετε στο ποδόσφαιρο. Η εκείνοι θα είναι ή εμείς που μας αρέσει να ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο. Όταν έμαθα για τον Καμπαξή, είπα πως έχουμε καλή ομάδα και θα κερδίσουμε τον διαιτητή. Χάσαμε δύο ευκαιρίες και στο τέλος μπορούσε να δει κανείς την αγωνία του να μην κερδίσει το ματς ο Παναιτωλικός. Όσοι είδαν το ματς κατάλαβαν τι έγινε. Τα σφυρίγματά του είχαν ξεφύγει σε μεγάλο βαθμό. Στο τέλος του αγώνα είπα σε έναν συνεργάτη μου πως θυμήθηκα τα πέτρινα χρόνια στη Γ’ Εθνική, όπου παλεύαμε και αντιμετωπίσαμε πολλούς Καμπαξήδες μέχρι να πάρουμε την άνοδο στη Β’ Εθνική».

Για το αν έχει έρθει σε επαφή με άλλους προέδρους της Σούπερ Λίγκας:

«Δεν μιλάω με άλλους προέδρους. Ό,τι λέμε είναι στα Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας. Εκεί γνώρισα τον κ. Βελλή και δεν έχουμε άλλες επαφές. Μάλλον τώρα ήρθε η ώρα να σταματήσω να τους αποφεύγω, επειδή αν δεν γίνει κάτι πως αυτή την κατεύθυνση για να ξεπεράσουμε τους Καμπαξήδες. Μέσα στον συνεταιρισμό είναι πολλοί οι αδιάφοροι και είναι από την άλλη πλευρά. Δεν είμαστε συνέταιροι, αλλά μόνο για τα τυπικά. Πρέπει να συζητήσουμε για τα συμφέροντα του κάθε συλλόγου. Δυστυχώς, δεν βλέπουμε το κοινό συμφέρον και είναι αρκετοί αυτοί που το βλέπουν, αλλά δεν το βλέπει η πλειοψηφία. Είναι πολλοί κερδοσκόποι μέσα στον συνεταιρισμό. Δεν τους ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο, κοιτάζουν να σωθούν και να πατήσουν σε πτώματα για να πετύχουν τον σκοπό τους. Για να παιχθεί ένα παιχνίδι από έναν τέτοιο διαιτητή, ο οποίος φάνηκε πως δεν θα αφήσει τον Παναιτωλικό να φύγει χωρίς να χάσει από τη Λειβαδιά. Για να παιχθεί ένα τέτοιο παιχνίδι, κάποιος ή κάποιοι θα πρέπει να ωφεληθεί. Γιατί να το κάνει αυτό ένας διαιτητής. Γιατί να σφάξει μία ομάδα σαν τον Παναιτωλικό. Δεν είναι ανθρώπινα λάθη, αφού έχουμε μία, δύο, τρεις, τέσσερις περιπτώσεις. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είμαστε στην ίδια μοίρα και στο τέλος θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε. Τα προβλήματα της διαιτησίας μεγαλώνουν, δεν λιγοστεύουν».

Για την επικοινωνία του με τον πρόεδρο της ΕΠΟ

«Ο κ. Σαρρής είπε πως δεν είδε το ματς, παρά μόνο το α’ ημίχρονο και δεν μπορούσε να εκφράσει άποψη. Μου είπε πως δεν είναι να μιλήσω, αλλά εγώ θα βγω και θα πω την άποψή μου. Εκείνο που έχω να πω είναι κάντε κ. Σαρρή κάτι για το ποδόσφαιρο και για το καλό των ομάδων μας».

Για τα αποτελέσματα που έχουν τέτοια αποτελέσματα στο πρωτάθλημα

«Υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον και για άλλες ομάδες. Ακόμη και να είχαμε σωθεί ή να ήμασταν πιο ψηλά, γίνεται κάτι υπέρ μίας ομάδας σε βάρος μίας τρίτης. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας. Εδώ εξυπηρετείται ο Λεβαδειακός, όμως η βαθμολογική διαφορά που υπάρχει θα ευνοούσε κάποια άλλη ομάδα (από τον Πλατανιά και τον Απόλλωνα). Κάποια άλλη ομάδα θα μπορούσε να είναι τώρα πιο ψηλά στη βαθμολογία. Τι συνεταιρισμός είναι αυτός, όταν κοιτάμε μόνο τους εαυτούς μας. Όταν κάνεις τέτοια πράγματα, οδεύεις σίγουρα προς την καταστροφή».

Για την παραμονή του στη διοίκηση του Συλλόγου

«Εδώ και δύο χρόνια έχω βάλει πωλητήριο. Η ομάδα του Παναιτωλικού δεν έχει ένα χρέος ούτε ένα ευρώ και δίνω δωρεάν την ΠΑΕ. Δεν θέλω να ασχολούμαι πια με τέτοια θέματα, αφού βλέπετε τι συμβαίνει στο χώρο. Κάνουμε την προσπάθειά μας, δεν φεύγουμε αλλά μας διώχνουν οι Καμπαξήδες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.