Αυτό είναι το μέλλον των Σα, Ποντένσε, Χασάν, Μιράντα και Ντίας (video)

Ποιος είναι ο κοινός παρονομαστής πέντε ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού οι οποίοι έχουν «ρίζες» στην Πορτογαλία και έφθασαν στον Πειραιά το καλοκαίρι του 2018;

Πρόκειται για τον Ζοσέ Σα, τον Ντανιέλ Ποντένσε, τον Αχμέντ Χασάν, τον Ρόντερικ Μιράντα και τον Ζιλ Ντίας τα δικαιώματα των οποίων ανήκουν στο ίδιο γραφείο μάνατζερ, του Ζόρζε Μέντες.

Θεωρείται απίθανο και οι πέντε παίκτες να βρίσκονται στο ρόστερ των «Πειραιωτών» της επόμενης περιόδου. 

Πιο κοντά στην πόρτα εξόδου είναι ο Μιράντα, ο οποίος έπαιξε  σε 20 ματς. Ο δανεισμός του από τη Γουλβς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, αλλά θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να παραμείνει στο Λιμάνι. Αποτελεί κοινό μυστικό πως ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί για την αγορά τουλάχιστον δύο στόπερ.

 Την επιθυμία του να παραμείνει στην Ελλάδα εξέφρασε ο Ζιλ Ντίας σε τηλεοπτική συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει πριν από λίγες εβδομάδες. Ο Πορτογάλος εξτρέμ έσπασε το χειμώνα το συμβόλαιό του με τη Νότιγχαμ και αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Μονακό. Σε 10 ματς πέτυχε 2 γκολ και έβγαλε μία ασίστ. Ωστόσο, περισσότερες είναι οι πιθανότητες αποχώρησής.

Το οικονομικό μοιάζει με ανυπέρβλητο εμπόδιο στην περίπτωση του Αχμέντ Χασάν που έπαιξε σε 31 ματς πετυχαίνοντας 14 γκολ. Το γεγονός πως η Μπράγκα αξιώνει ένα ποσό ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου οι «ερυθρόλευκοι» να αποκτήσουν τα δικαιώματά του, πιθανότατα να οδηγήσει τον Αιγύπτιο φορ στην πόρτα εξόδου. Πάντως, ο ίδιος ο Χασάν επιθυμεί να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, όπως έχει τονίσει στο novasports.

Σε 31 ματς αγωνίστηκε ο Ζοσέ Σα, τα δικαιώματα του οποίου επιδιώκει να αποκτήσει η ομάδα του Πειραιά από την Πόρτο. Με βάση τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών, περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο παραμονής του Πορτογάλου γκολκίπερ.

Τελευταίο αφήσαμε τον Ντανιέλ Ποντένσε, καθώς πέρσι το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μαζί του διάρκειας τεσσάρων χρόνων. Ο προικισμένος εξτρέμ δεν κρύβει πως στην Ελλάδα έχει βρει την ποδοσφαιρική του Ιθάκη και δεν κάνει καμία σκέψη περί αποχώρησης. Έχει παίξει 41 ματς, πετυχαίνοντας 8 γκολ και βγάζοντας 9 ασίστ. Θεωρείται δεδομένο πως και την επόμενη σεζόν θα είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές πάνω στους οποίους θα στηριχθεί ο Πέδρο Μαρτίνς.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.