Με πλήρη αποστολή στο Ηράκλειο

Με τους Κολοβέτσιο και Μιχαήλ να παίρνουν μέρος στην προπόνηση και να τίθενται στη διάθεση του Πετράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Με τους Κολοβέτσιο και Μιχαήλ να παίρνουν μέρος στην προπόνηση και να τίθενται στη διάθεση του Πετράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Οι δύο ποδοσφαιριστές ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν τις προηγούμενες μέρες και έτσι οι Ηπειρώτες θα παραταχθούν κομπλέ στο παιχνίδι με τους Κρητικούς καθώς ο τεχνικός του ΠΑΣ δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.
Στην προπόνηση της Παρασκευής μάλιστα συμμετείχαν κανονικά και οι Εμιλιάνο Βίλα, Άντι Λίλα και Άντραζ Στρούνα, οι οποίοι επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Αλβανίας
Αναλυτικά η αποστολή την οποία ανακοίνωσε ο Πετράκης μετά την τελευταία προπόνηση : Βελλίδης, Αμπάρης, Σωτηρίου, Ντάσιος, Μιχαήλ, Μπέριος, Σκόνδρας, Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς, Αυγενικού, Γιάκος, Χαρίσης, Τζιμόπουλος, Κοροβέσης, Ίλιτς, Ακόστα, Τσίτου, Λεάντρο, Σονγκό, Τσάβες, Βίλα, Λίλα, Στρούνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.