Σαλπιγγίδης: «Να μην το ”κλειδώσει” στην Τούμπα ο Ολυμπιακός» (video)

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης τονίζει πως στόχος του ΠΑΟΚ είναι να κερδίσει τον Ολυμπιακό και να μην τον αφήσει να πανηγυρίσει τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Τούμπα.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης τονίζει πως στόχος του ΠΑΟΚ είναι να κερδίσει τον Ολυμπιακό και να μην τον αφήσει να πανηγυρίσει τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Τούμπα.

Ο Έλληνας επιθετικός βραβεύτηκε την Παρασκευή για το καλύτερο γκολ της 27ης αγωνιστικής και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο προσεχές ματς με τους «ερυθρόλευκους» αλλά και την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ μετά την απομάκρυνση Στέφενς. Αναλυτικά:

Για τoν Στέφενς: «Αυτό που προέχει είναι η ομάδα. Έρχονται και φεύγουν πρόσωπα, αλλά ο ΠΑΟΚ μένει και αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε όλοι. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και σε εύκολες και σε δύσκολες στιγμές. Στόχος μας είναι να μαζέψουμε βαθμούς, να πάμε στον τελικό και να τερματίσουμε στη δεύτερη θέση».

Για τη δουλειά του πρώην προπονητή: «Δεν είναι δουλειά μου να σχολιάσω προπονητές. Εμένα η δουλειά μου είναι να δίνω τα πάντα για την ομάδα».

Για τις σχέσεις του Σαλπιγγίδη και των συμπαικτών του με τον Στέφενς: «Το να σκαλίζουμε μία απομάκρυνση ενός προπονητή μόνο προβλήματα δημιουργεί. Έχω μιλήσει για την αξία του κ. Στέφενς, είναι ανέντιμο να του κάνουμε τώρα κριτική. Πράγματα που δημιουργούν κακό στην ομάδα, δεν θέλω να τα συζητήσω. Εμάς δεν μας επηρεάζουν αυτά που γράφονται και ακούγονται. Τα αφήνουμε στην άκρη και το μόνο μας θέμα είναι να κερδίζει ο ΠΑΟΚ και πανηγυρίζουμε τη νίκη».

Για το αν είναι νέα αρχή το ματς με τον Ολυμπιακό: «Όποιο ματς και να ήταν έπρεπε να είναι νέα αρχή για την ομάδα, αφού στο προηγούμενο είχαμε τον Στέφενς. Έχει ιδιαιτερότητα το ματς γιατί αντιμετωπίζουμε τον πρώτο της βαθμολογίας, ενώ δε θέλουμε να “κλειδώσει” στην Τούμπα το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός».

Για το αν ο Ολυμπιακός έχει το μυαλό του στη Γιουνάιτεντ: «Θεωρώ ότι τέτοιου είδους παιχνίδια δεν είναι αδιάφορα για καμία ομάδα. Ο Ολυμπιακός θα έρθει εδώ για να νικήσει. Εμείς έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας και πιστεύω ότι στο τέλος θα κερδίσουμε εμείς».

Για την δυσαρέσκεια του κόσμου: «Θέλουμε έναν ΠΑΟΚ που πρέπει να κερδίζει. Σίγουρα ο κόσμος είναι πικραμένος, από εκεί και πέρα εμείς δεν έχουμε σκοπό να μην κερδίζουμε. Και εμείς έχουμε στεναχώρια όταν δεν κερδίζουμε. Γι’ αυτό θέλουμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να κερδίσουμε».

Δείτε το βίντεο της βράβευσης Σαλπιγγίδη:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.