Νάτχο: «Σημαντικός παίκτης για τον ΠΑΟΚ»

Ως ένας σημαντικός παίκτης για τον ΠΑΟΚ νιώθει ο Μπίρμπας Νάτχο, όπως υπογράμμισε στον τύπο της πατρίδας του.

Ως ένας σημαντικός παίκτης για τον ΠΑΟΚ νιώθει ο Μπίρμπας Νάτχο, όπως υπογράμμισε στον τύπο της πατρίδας του. Ο Ισραηλινός μέσος του «Δικέφαλου» του Βορρά αναφέρθηκε στην προσαρμογή του στη Θεσσαλονίκη, στις θρησκευτικές του υποχρεώσεις και στον ρόλο που έπαιξε ο πατέρας του στη ζωή του.

Αρχικά, ο Νάτχο δήλωσε στο «adigabisman.net»: «Πάντα προσπαθώ να κρατώ την παράδοση, να ακολουθώ τη θρησκεία μου. Αυτά είναι πάρα πολύ σημαντικά για μένα. Το σημαντικότερο απ’ όλα μου η θρησκεία μου. Ο πατέρας μου (ο Αλάχ να του δείχνει έλεος) πάντα μου έλεγε ότι δεν πρέπει να ξεχνώ τρία πράγματα: Ότι είμαι Μουσουλμάνος, είμαι Κιρκάσιος και το όνομά μου είναι Μπίμπρας. Έτσι μεγάλωσα και έτσι πορεύομαι».

Στη συνέχεια, ο Ισραηλινός μέσος συμπλήρωσε: «Όταν ήμουν στο Καζάν δεν έχανα κάθε Παρασκευή τις προσευχές στο τζαμί. Εδώ, το πρώτο διάστημα είναι πιο δύσκολο για μένα, όμως στο μεταξύ βρήκα ένα τζαμί».

Τέλος, μίλησε και για την προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ: «Ο εγκλιματισμός μου στον ΠΑΟΚ ήταν ευκολότερος απ’ ότι στο Καζάν γιατί όταν πήγα στη Ρωσία ήταν η πρώτη φορά που έβγαινα στο εξωτερικό και ήταν πολύ μεγάλη αλλαγή. Στο Καζάν απέκτησα την ταυτότητα ενός αξιόλογου παίκτη και στον ΠΑΟΚ με αντιμετωπίζουν ως ένα πολύ σημαντικό παίκτη. Η ελληνική νοοτροπία είναι πιο απλή και πιο κοντινή σ’ αυτή του Ισραήλ. Οι άνθρωποι είναι ζεστοί, βοηθοί και όλοι μιλούν αγγλικά. Έτσι όλα γίνονται πιο εύκολα. Και για την οικογένεια μου είναι πιο εύκολα και λόγω της βοήθειας που δέχονται και λόγω του καιρού».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.