Ο Κουλούρης, τα γενέθλια κι η απειλή προς τον Κλάους

Η φετινή σεζόν μοιάζει ονειρεμένη για τον Ευθύμη Κουλούρη.
Δημοσίευση: 06/03/2014 - 15:25

Η φετινή σεζόν μοιάζει ονειρεμένη για τον Ευθύμη Κουλούρη. Η αιχμή του επιθετικού δόρατος της Κ20, σκοράρει κατά . βούληση, όπως είχε επισημάνει κι ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς, πήρε το βάπτισμα του πυρός με την πρώτη ομάδα κι έχει κάθε λόγο να νιώθει πως φέτος είναι η χρονιά του, γιορτάζοντας σήμερα τα γενέθλιά του. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ του ευχήθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της με το παρακάτω αφιέρωμα: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα χρόνια πολλά σε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του, τον Ευθύμη Κουλούρη, που σήμερα μόλις ενηλικιώνεται! Του ευχόμαστε να έχει μια καριέρα όπως την ονειρεύεται, με υγεία, επιτυχίες και πολλά γκολ!

Ο νεαρός διεθνής με την Νέων επιθετικός από τη Σκύδρα βρίσκεται στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ από το 2008 και συνέβαλε πέρυσι σημαντικά στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Κ17. Φέτος, ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν και αποτελεί κίνδυνο-θάνατο για τις αντίπαλες εστίες, καθώς έχει πετύχει ήδη 21 γκολ με την Κ20 απειλώντας ουσιαστικά το ρεκόρ του Στέφανου Αθανασιάδη, που είχε πετύχει 24 σε ένα πρωτάθλημα.

Οι εμφανίσεις του δεν έμειναν απαρατήτητες και παράλληλα με τις συνεχείς κλήσεις του στην Εθνική, ήρθε και το ντεμπούτο με τους μεγάλους! Ο Κουλούρης το έκανε εντυπωσιακά, σκοράροντας δυο φορές στη Ριζούπολη στο ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα! Ευχόμαστε αυτό να ήταν το σημάδι μιας ανάλογης συνέχειας.», καταλήγει.