Ρούτερ: «Όλα είναι υπέροχα»

Ενθουσιασμένος με τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Στιβ Ρούτερ, ο οποίος αναφέρθηκε και στις αρμοδιότητές του στον Παναθηναϊκό.
Δημοσίευση: 04/03/2014 - 08:28

Ενθουσιασμένος με τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Στιβ Ρούτερ, ο οποίος αναφέρθηκε και στις αρμοδιότητές του στον Παναθηναϊκό. Ο Άγγλος τεχνικός μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του για το ντέρμπι των «αιωνίων», τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν και την έως τώρα καριέρα του στο «τριφύλλι».

Αρχικά, ο Ρούτερ τόνισε: «Όλα είναι υπέροχα. Την Κυριακή αγωνιστήκαμε εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό και νικήσαμε 3-0, ενώ στον προηγούμενο αγώνα είχαν επικρατήσει 2-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Επιστρέψαμε στο προπονητικό κέντρο γύρω στις 12.30 τα ξημερώματα και δεν μπορούσαμε να φθάσουμε στην πύλη γιατί είχαν συγκεντρωθεί περίπου 3 χιλιάδες οπαδοί μας που είχαν ανάψει φωτοβολίδες, πανηγύριζαν και είχαν στήσει πάρτι στον δρόμο».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είμαι στην Ελλάδα για να συνεργαστώ με τον Γιάννη Αναστασίου, τον οποίο γνωρίζω από τα μαθήματα προπονητικής που έκανε στην Αγγλία. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σπουδαίος σύλλογος που τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, ενώ έχει και τα ίδια χρώματα με τη Γέοβιλ. Είναι σαν να ξαναζώ κάποιες στιγμές του παρελθόντος σε διαφορετική γλώσσα. Στο ρόστερ έχουμε αρκετούς νέους παίκτες με μερικούς έμπειρους. Οι περισσότεροι παίκτες είναι Έλληνες και διεθνείς κυρίως με τις μικρές Εθνικές».

Σχετικά με το επίπεδο του Παναθηναϊκού και τις αρμοδιότητές του στο «τριφύλλι» υπογράμμισε: «Σαφώς το επίπεδο του Παναθηναϊκού με την Γέοβιλ είναι διαφορετικό, όμως υπάρχουν κάποιες ομοιότητες ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η διαφορά είναι στις αρμοδιότητες, στον Παναθηναϊκό είμαι βοηθός, ενώ στην Αγγλία ήμουν ο προπονητής. Εγώ ασχολούμαι με το κομμάτι της τακτικής, ενώ ο Γιάννης Αναστασίου ασχολείται με τα συμβόλαια και τα οικονομικά. Μου αρέσει που κάνω κάτι διαφορετικό».