Στροφή στον ΠΑΟΚ για τον Ολυμπιακό

Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έχει στρέψει ήδη την προσοχή του ο Ολυμπιακός, μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να εξασφαλιστεί ο τίτλος του πρωταθλητή.

Στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έχει στρέψει ήδη την προσοχή του ο Ολυμπιακός, μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να εξασφαλιστεί ο τίτλος του πρωταθλητή. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη στο ματς της Τούμπας, έτσι ώστε να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος στην ιστορία τους και στη συνέχεια να στρέψουν χωρίς προβλήματα την προσοχή τους στον επαναληπτικό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παίκτες και τεχνική ηγεσία εμφανίζονται αποφασισμένοι να παρουσιάσουν διαφορετικό πρόσωπο στο ματς με τον «Δικέφαλο» του Βορρά και να επιστρέψουν στις νίκες, έτσι ώστε να ταξιδέψουν στην Αγγλία με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Ο Μίτσελ αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού, προκειμένου να φρεσκάρει την ενδεκάδα του. Ο Ισπανός τεχνικός δεν έμεινε ευχαριστημένος με την εικόνα των παικτών του στο ματς με τον Παναθηναϊκό και αναγνωρίζει πως θα έπρεπε να έχει χρησιμοποιήσει διαφορετική ενδεκάδα. Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς της 28ης αγωνιστικής θα μπει στην τελική της ευθεία από την Πέμπτη, όταν θα τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, η προσοχή όλων έχει στραφεί και στον Μάικλ Ολαϊτάν. Ο Νιγηριανός επιθετικός θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποια κατάσταση βρίσκεται. Όπως είναι φυσικό ο νεαρός επιθετικός δεν υπολογίζεται για το ματς με τον «Δικέφαλο» του Βορρά, κάτι που σημαίνει πως ο Μίτσελ θα πρέπει να καταστρώσει τα πλάνα του, χωρίς τον συγκεκριμένο παίκτη στη διάθεσή του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.