Κουτσιανικούλης: «Σημαντικός βαθμός» (video)

Ιδιαίτερα σημαντικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος χαρακτήρισε τον βαθμό που απέσπασε ο ΟΦΗ από τον Άρη, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης με δηλώσεις του στην εκπομπή της Nova «Παίζουμε Ελλάδα».

Ιδιαίτερα σημαντικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος χαρακτήρισε τον βαθμό που απέσπασε ο ΟΦΗ από τον Άρη, ο Βασίλης Κουτσιανικούλης με δηλώσεις του στην εκπομπή της Nova «Παίζουμε Ελλάδα».

«Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο ματς λόγω των απουσιών που είχαμε. Ξέραμε ότι θα είχαμε πίεση γιατί ήταν πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τον Άρη. Πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός και συνεχίζουμε», δήλωσε αρχικά ο άσος του ΟΦΗ.

Για το πλάνο του ΟΦΗ: «Εγώ δεν ήξερα ότι θα γίνουν αυτές οι αλλαγές. Βγήκαμε όλοι για ζέσταμα. Στο τέλος αποφασίστηκε να μην ξεκίνησε ο Παπάζογλου γιατί είχε πυρετό κάποιες μέρες όμως τελικά ξεκίνησε».

Για την πορεία του ΟΦΗ: «Σίγουρα έχομε κάνει μία αρκετά καλή πορεία και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο αν εξαιρέσουμε
την επίθεση αφού πέρυσι βάζαμε περισσότερα γκολ. Στην άμυνα κρατάμε το μηδέν και στα κρίσιμα παιχνίδια πετυχαίνουμε τα γκολ».

Για το αν είναι στόχος η 6η θέση: «Στόχος  μας ήταν από την αρχή η παραμονή στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα, αν εξασφαλίσουμε την παραμονή σκεφτόμαστε και την 6η θέση. Σίγουρα έχουμε και τον ημιτελικό και θέλουμε να προχωρήσουμε και στο Κύπελλο και να πάμε στον τελικό».

Για τη φετινή του χρονιά στον ΟΦΗ: «Φέτος ξεκινήσαμε διαφορετικά τη χρονιά με καινούργιους παίκτες και με στόχο να κάνουμε μια καλή πορεία. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και αξίζει να κάνει καλή πορεία στο πρωτάθλημα».
Για τον Σα Πίντο: «Από την πρώτη στιγμή μας έσφιξε τα λουριά. Πάρα πολλή προπόνηση και δουλειά. Ήταν δύσκολο για εμάς στην αρχή αλλά με τη σωστή δουλειά τα καταφέραμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.