Γκόγκιτς: «Υπάρχει φαβορί»

Για τον Σίνισα Γκόγκιτς υπάρχει φαβορί στο «αιώνιο» ντέρμπι και αυτό είναι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα υποστήριξε o παλαίμαχος άσος των Πειραιωτών, μιλώντας στο novasports.gr.

Για τον Σίνισα Γκόγκιτς υπάρχει φαβορί στο «αιώνιο» ντέρμπι και αυτό είναι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα υποστήριξε o παλαίμαχος άσος των Πειραιωτών, μιλώντας στο novasports.gr.

«Ο Ολυμπιακός είναι φαβορί και για αγωνιστικούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους λόγω Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι σε καλή κατάσταση και παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια καινούρια ομάδα, έχει να κερδίσει πολλά πράγματα από ένα τέτοιο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Για μένα το αποτέλεσμα εξαρτάται από τον Ολυμπιακό, παρόλο που πάντα λέμε πως στα ντέρμπι δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει, υπάρχει φαβορί και αυτό είναι ο Ολυμπιακός» ήταν τα πρώτα λόγια του «Γκόγκα», που συνέχισε σχολιάζοντας το κατά πόσο μπορεί να επηρεάσει το ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την αγωνιστική απόδοση των «ερυθρολεύκων».

«Οι παίκτες του Ολυμπιακού έπαιξαν πάρα πολύ καλά κόντρα στη Γιουνάιτεντ. Θα τους δώσει ψυχολογική ώθηση αυτή η νίκη αλλά σίγουρα θα υπάρχει και κούραση, ενώ ο Παναθηναϊκός θα είναι ξεκούραστος. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στη Μάντσεστερ ο Ολυμπιακός».
Σε ότι έχει να κάνει με τις πιθανότητες πρόκρισης της ομάδας του Μίτσελ στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Γκόγκιτς τόνισε:

«Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα σκοράρει στο «Ολντ Τράφορντ». Έχει πάρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και θα έχει ευκαιρίες πιστεύω έξω για να πετύχει ένα γκολ. Απογοητεύτηκα πολύ από τη Γιουνάιτεντ, είναι η χειρότερη που θυμάμαι εδώ και πολλά χρόνια.

Οι παίκτες της δεν ήταν σε καθόλου καλή κατάσταση, αλλά για την κακή τους παρουσία, πιστεύω ευθύνεται περισσότερο ο Ολυμπιακός, που έτρεξε πολύ, έκλεισε τους χώρους και δεν άφησε τους αντιπάλους να παίξουν βρουν ελευθερία κινήσεων.

Είναι χαρακτηριστικό πως δεν άλλαξαν πάνω από 5-6 πάσες, δεν μπορούσαν να κάνουν παιχνίδι, ο Ρούνεϊ ήταν μπλοκαρισμένος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.