Ροβίθης: «Το μυαλό μας είναι στο Κύπελλο» (video)

Τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό έχουν στο μυαλό τους οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, όπως δήλωσε στην κάμερα του novasports ο Μανώλης Ροβίθης αμέσως μετά την ισοπαλία με τον Άρη.

Τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό έχουν στο μυαλό τους οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, όπως δήλωσε στην κάμερα του novasports ο Μανώλης Ροβίθης αμέσως μετά την ισοπαλία με τον Άρη.

«Σίγουρα όποιος βαθμός παίρνεις είναι σημαντικός. Εμείς ήρθαμε εδώ για να πάρουμε βαθμούς αλλά δεν ευτυχήσαμε στην τελική προσπάθεια και πήραμε έναν βαθμό», δήλωσε αρχικά ο Μανώλης Ροβίθης.

Για την εικόνα του ΟΦΗ: «Γενικά ήμασταν πάρα πολύ καλοί, δημιουργήσαμε και κάποιες ευκαιρίες όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Αμυντικά ήμασταν πάρα πολύ καλά και αυτό φάνηκε γιατί ο Άρης δεν απείλησε ουσιαστικά».

Για το αν τους δίνει αέρα αυτός ο βαθμός για τη συνέχεια: «Εμείς έχουμε το μυαλό μας στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Μας δίνει αέρα αλλά είναι μόνο ένας βαθμός. Εμείς πλέον μπορούμε να πούμε ότι έχουμε σωθεί και έχουμε το μυαλό μας περισσότερο στο Κύπελλο».

Για το αν θεωρούν ότι η υπόθεση σωτηρία έχει τελειώσει: «Δεν έχει τελειώσει και ότι παίρνεις είναι πολύ σημαντικό. Οπότε είναι θετικός ο βαθμός. Απουσίες μέσα στη σεζόν θα έχει μια ομάδα μέσα στη σεζόν. Ναι μεν είχαμε απουσίες αλλά δεν τις αφήσαμε να φανούν τόσο πολύ μέσα στο γήπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.