Θέλεις να παίξεις στην Τούμπα;

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με έναν πρωτότυπο διαγωνισμό δίνει την ευκαιρία σε φιλάθλους του κατόχους εισιτηρίου διαρκείας να πατήσουν τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και να αγωνιστούν φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ!
Δημοσίευση: 01/03/2014 - 10:44

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με έναν πρωτότυπο διαγωνισμό δίνει την ευκαιρία σε φιλάθλους του κατόχους εισιτηρίου διαρκείας να πατήσουν τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και να αγωνιστούν φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ!

Οι λεπτομέρειες του διαγωνισμού «Ζήσε την εμπειρία να αγωνιστείς στην Τούμπα», όπως τις αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν και τη σχετική αίτηση συμμετοχής:

«Αν πάντα ονειρευόσουν να. πατήσεις τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας. Αν αναρωτιόσουν για το συναίσθημα να παίζεις στην ιστορική έδρα του ΠΑΟΚ κι αν όταν έκλεινες τα μάτια σκεφτόσουν τον εαυτό σου να φορά τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος και να βγαίνει από το διάδρομο των αποδυτηρίων που γράφουν «Εδώ είναι  Τούμπα», ήρθε η στιγμή σου.

Ο ΠΑΟΚ διοργανώνει στις 9 Απριλίου έναν διαγωνισμό. πρόκληση για τους οπαδούς της ομάδας. Ζήσε την μοναδική εμπειρία ενός αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας με εσένα πρωταγωνιστή στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου κι όχι στην εξέδρα.

Για να μπορέσει να συμμετάσχει κάποιος σε αυτήν την μοναδική εμπειρία ζωής, θα πρέπει να είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας για την σεζόν 2013/14, να συμπληρώσει και να αποστείλει μέχρι τις 31 Μαρτίου 2014 την δήλωση συμμετοχής και να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.

Τι περιλαμβάνει το «Ζήσε την εμπειρία»

Ένα αγώνα  50 λεπτών στο γήπεδο της Τούμπας.
Δύο ομάδες των 11 παικτών.
Προετοιμασία στα αποδυτήρια του γηπέδου, ζέσταμα και τακτική ανάλυση από προπονητές του PAOK ACADEMY.
 Επίσημες εμφανίσεις με τα ονόματα των τυχερών.
Επίσημη είσοδο των δύο ομάδων και ανακοίνωση των συνθέσεων από τον εκφωνητή του γηπέδου.
Βιντεοσκόπηση του αγώνα.
Ελεύθερη είσοδο για τους θεατές που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
Πολλές ακόμα εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες!».