Προπονείται με Πανιώνιο ο Κυργιάκος (video)

Με τον Χρήστο Αραβίδη στην αποστολή του θα υποδεχθεί, όπως όλα δείχνουν, ο Πανιώνιος την Καλλονή το απόγευμα της Κυριακής.

Με τον Χρήστο Αραβίδη στην αποστολή του θα υποδεχθεί, όπως όλα δείχνουν, ο Πανιώνιος την Καλλονή το απόγευμα της Κυριακής.

Ο πρώτος σκόρερ και αρχηγός των «κυανέρυθρων» προπονήθηκε κανονικά και την Τετάρτη στο Ζηρίνειο, δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις στο ισχίο. Στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου τέθηκε και ο Θέμης Κουλουχέρης που ξεπέρασε τον τραυματισμό στους προσαγωγούς. Από την προπόνηση της Τετάρτης έλειψε ο Λεωνίδας Καμπάνταης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.
 
Στα αξιοσημείωτα, με τα «κυανέρυθρα» προπονείται ο Σωτήρης Κυργιάκος, προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση. Ο διεθνής αμυντικός εξασφάλισε άδεια από την ΠΑΕ Πανιώνιος σε συνεννόηση με το τεχνικό τιμ θα λαμβάνει μέρος στις προπονήσεις των «κυανέρυθρων» χωρίς να υπάρχει μεταγραφικό ενδιαφέρον στον ορίζοντα. Σίγουρα είναι μια παρουσία στις προπονήσεις που έστω και αυτό το μικρό χρονικό διάστημα οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου θα έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν εμπειρίες από τον Κυργιάκο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.