Στο Ειρηνοδικείο η νέα διοίκηση

Στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης θα βρεθεί σήμερα η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Αρης, η οποία θα καταθέσει το σχετικό δικόγραφο και θα περιμένει την έγκρισή του, προκειμένου να πιάσει δουλειά.

Στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης θα βρεθεί σήμερα η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Αρης, η οποία θα καταθέσει το σχετικό δικόγραφο και θα περιμένει την έγκρισή του, προκειμένου να πιάσει δουλειά. Το νέο πενταμελές ΔΣ της κιτρινόμαυρης εταιρίας θα αποτελείται από τους κ.κ Στεφανίδη, Φουρλίγκα, Κουσουνάδη, Κουζούνια και Γρόλλιο, ο οποίος θα είναι, τελικά, ο εκπρόσωπος του ΑΣ.

Εντός της ημέρας, αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση από το Ειρηνοδικείο, οπότε με το χαρτί στα χέρια οι νέοι διοικούντες θα κατευθυνθούν στα γραφεία της οδού Αλκμήνης για να αναλάβουν τα καθήκοντά τους.

Τι θα συναντήσουν εκεί; Πιθανότατα τον Λάμπρο Σκόρδα, ο οποίος, παρά τη λαϊκή βούληση και την απόφαση καθαίρεσής του από την Κοινωνία Μελών Αρη, αρνείται να παραιτηθεί και να αποχωρήσει: «  «Είμαστε διορισμένοι από το Πρωτοδικείο με απόφαση δικαστική. Δεν μπορεί κανείς να μας βγάλει αν δεν παραιτηθούμε. Εμείς στα χέρια των ανίκανων, που τον έχουν για ιδιοτελείς σκοπούς δεν τον αφήνουμε. Θα αντισταθούμε στο πραξικόπημα που επιχειρείται. Θα κάνουμε την προσπάθεια με την ομάδα, τους παίκτες που έχουμε φέρει και συμπεριφέρονται με καρδιά και Αρειανοσύνη. Δεν θα αφήσουμε να πάει άκλαυτος ο Αρης. Αν πάνε στα αποδυτήρια άνθρωποι όπως ο Στεφανίδης θα φύγουν όλοι τρέχοντας», έλεγε χθες βράδυ μόλις έμαθε το δυσάρεστο γι αυτόν αποτέλεσμα από την ΚΜΑ, στη συνεδρίαση της οποίας δεν προσήλθε!

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό, επί του παρόντος και ενόψει του ματς με τον ΟΦΗ, δεν τίθεται θέμα αλλαγών. Αλλωστε, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, αυτό που επείγει, είναι να επιβληθεί η νομιμότητα στην ΠΑΕ με την αλλαγή φρουράς, όπως αυτή αποφασίστηκε από το σώμα της ΚΜΑ.

Μέσα σ΄ όλα προκύπτει θέμα και με τον πρόεδρο του ΑΣ, Θώμα Γιώτα, ο οποίος ανέβαλε την προγραμματισμένη για το μεσημέρι συνέντευξη τύπου, όντας δυσαρεστημένος από τις εξελίξεις στην ΠΑΕ. Σύμφωνα με τον Σκόρδα, έχει εκφράσει την επιθυμία να παραιτηθεί από το πόστο του.    


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.