Μπήκε ο Μέντες!

Κανονικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ντέιβιντ Μέντες στην προπόνηση της Τετάρτης και θα κάνει αγώνα δρόμου τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Κανονικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ντέιβιντ Μέντες στην προπόνηση της Τετάρτης και θα κάνει αγώνα δρόμου τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πάντως οι πιθανότητες συμμετοχής του Ολλανδού μέσου στον αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης» είναι λιγοστές, αφού δεν έχουν υποχωρήσει εντελώς οι ενοχλήσεις στον δικέφαλο και ο Αναστασίου θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή για να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας του Μέντες.
 
Απών από την προπόνηση της Τετάρτης ήταν ο Εμίρ Μπαϊράμι, ο οποίος έχει πάρει άδεια μέχρι την Παρασκευή και βρίσκεται στην πατρίδα του. Ο διεθνής επιθετικός εξετάστηκε στο Μάλμε από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Εθνικής Σουηδίας και περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να έχει πλήρη εικόνα για την μετεγχειρητική του κατάσταση, αφού συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.