Μπήκε ο Μέντες!

Κανονικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ντέιβιντ Μέντες στην προπόνηση της Τετάρτης και θα κάνει αγώνα δρόμου τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Δημοσίευση: 26/02/2014 - 14:10
Κανονικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ντέιβιντ Μέντες στην προπόνηση της Τετάρτης και θα κάνει αγώνα δρόμου τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πάντως οι πιθανότητες συμμετοχής του Ολλανδού μέσου στον αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης» είναι λιγοστές, αφού δεν έχουν υποχωρήσει εντελώς οι ενοχλήσεις στον δικέφαλο και ο Αναστασίου θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή για να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητας του Μέντες.
 
Απών από την προπόνηση της Τετάρτης ήταν ο Εμίρ Μπαϊράμι, ο οποίος έχει πάρει άδεια μέχρι την Παρασκευή και βρίσκεται στην πατρίδα του. Ο διεθνής επιθετικός εξετάστηκε στο Μάλμε από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Εθνικής Σουηδίας και περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να έχει πλήρη εικόνα για την μετεγχειρητική του κατάσταση, αφού συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση.