Πολλά τα προβλήματα για Βεργέτη

Χωρίς τον Κουρμπέλη πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Αστέρα τρίπολης την Τετάρτη, ενώ ατομικό ακολούθησαν οι Σανκαρέ. Λούι, Ουσέρο και Γκοιάν.

Χωρίς τον Κουρμπέλη πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Αστέρα τρίπολης την Τετάρτη. Ο νεαρός άσος απουσίαζε, λόγω ασθένειας, ωστόσο ο Στάικος Βεργέτης έσβησε το όνομα του Ντάνιελ Ερνάντεζ από το απουσιολόγιο του. Ο γκολκίπερ των Αρκάδων γυμνάστηκε σε κανονικούς ρυθμούς και πήρε μέρος στο οικογενειακό διπλό.

Σανκαρέ. Λούι, Ουσέρο και Γκοιάν συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα και όσο περνούν οι μέρες και δεν γυμνάζονται μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, τόσο μειώνονται και οι πιθανότητες να τους έχει στη διάθεση του ο Βεργέτης στο ματς με τον Πανθρακικό. Ο τεχνικός του Αστέρα για την Κυριακάτικη αναμέτρηση δεν μπορεί να υπολογίζει τους Σανκαρέ, αλλά και τους τιμωρημένους Κοντοέ, Κυριακόπουλο.

Μετά τις πρώτες ασκήσεις φυσικής κατάστασης που έγιναν, ο Στάικος Βεργέτης χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε τρία γκρουπ, με τις ομάδες δύο να παίζουν «διπλό» στο μισό γήπεδο και την τρίτη να κάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης. Στο φινάλε της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έπαιξαν «οικογενειακό διπλό»

  • Όπως ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης, είναι διαθέσιμη η εφαρμογή της ομάδας για συσκευές Android…

  • Σχολιασμός

    Γράψτε το σχόλιό σας

    ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

    ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

    ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

    ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

    ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

    ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

    ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

    ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

    ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

    ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.