Εξελίξεις στον Αρη;

Η ήττα του Αρη στα Χανιά, είναι πολύ πιθανό να πυροδοτήσει διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Δημοσίευση: 24/02/2014 - 10:20

Η ήττα του Αρη στα Χανιά, είναι πολύ πιθανό να πυροδοτήσει διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Την προσεχή Τετάρτη, στο «Βελλίδειο» συνεδριακό κέντρο, πραγματοποιείται η έκτακτη γενική συνέλευση από την Κοινωνία Μελών Αρη, με τη διοίκηση Σκόρδα να βρίσκεται, πια, σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Είναι χαρακτηριστική η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί των κιτρίνων, λίγο μετά το 2-1 από τον Πλατανιά, βάση της οποίας, εμμέσως πλην σαφώς, διατρανώνουν την επιθυμία τους για αλλαγή των δεδομένων: «Ο τεράστιος ΑΡΗΣ που έχει γίνει πασίγνωστος σε όλο τον πλανήτη εξαιτίας του πιστού και ταξιδιάρικου λαού του, μετατράπηκε σε ένα παιχνίδι στα χέρια λίγων, πονηρών και παντελώς αποτυχημένων...Επειδή όμως για εμάς ο ΑΡΗΣ είναι η ζωή μας, ενώ για εσάς ένα απλό μέσο λεζάντας, προβολής και καβάντζας, σας ενημερώνουμε ότι το παραμύθι σας έλαβε τέλος ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ....Ο ΑΡΗΣ ούτε πρέπει ούτε θα παραμείνει στα λιγδωμένα χέρια σας είτε αγωνίζεται στην Α΄ είτε στη Γ` είτε στο τοπικό πρωτάθλημα. Ο ΑΡΗΣ ανήκει ΜΟΝΟ στον τεράστιο λαό του και αυτός θα τον ξανακάνει πρωταγωνιστή...Άλλωστε εμείς δεν έχουμε μάθει να χάνουμε ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ και ούτε τώρα υπάρχει περίπτωση να χάσουμε...», είναι ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα της ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Super 3, ο οποίος δηλώνει πως θα δώσει δυναμικό παρών στη συνέλευση της ΚΜΑ, πράγμα που δεν έκανε την προηγούμενη φορά.

«Οι ψευτοπαλικαρισμοί για εμάς είναι ΣΚΕΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ», αναφέρουν σε δική τους ανακοίνωση οι «Ιερολοχίτες», με σαφείς αιχμές για όσα έγιναν χθες βράδυ στα Χανιά.

Σε αγωνιστικό επίπεδο η αποστολή του Αρη επιστρέφει σήμερα στη Θεσσαλονίκη, με τον Σούλη Παπαδόπουλο να ξεκινά, σχεδόν αμέσως, την προετοιμασία της ομάδας για το Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ.