Μπέλιτς: «Πολύ σημαντική νίκη για μας» (video)

Ικανοποιημένοι για τη νίκη που τους ανέβασε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού εμφανιστήκαν οι Μπέλιτς και Τόρες.
Δημοσίευση: 23/02/2014 - 20:12

Ικανοποιημένοι για τη νίκη που τους ανέβασε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού εμφανιστήκαν οι Μπέλιτς και Τόρες. Μιλώντας στην κάμερα του novasports, οι παίκτες του Πλατανιά επεσήμαναν πως η πίεση για τη νίκη τους είχε φορτώσει με άγχος

Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Μπέλιτς
«Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτή η νίκη για μας. Όλα τα παιδία είχαμε άγχος στην αρχή, αλλά στο τέλος κερδίσαμε 2-1 και ηρεμήσαμε. Αυτό που θέλουμε είναι να ξεφύγουμε όσο πιο γρήγορα από  την επικίνδυνη ζώνη.
Το παιχνίδι λόγω του άγχους δεν ήταν τόσο καλό στην αρχή αλλά προσπαθήσαμε πολύ όλα τα παιδιά και προηγηθήκαμε 1-0. Νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι από τον Άρη και παρά την ισοφάριση που δεχθήκαμε δεν το βάλαμε κάτω, πετύχαμε και δεύτερο γκολ και πήραμε τη νίκη στο τέλος».

Τόρες

«Πάντα μια νίκη και οι τρεις βαθμοί είναι σημαντικοί όταν βρίσκεσαι σε δύσκολη βαθμολογική κατάσταση. Ο Άρης ήταν πολύ δύσκολος αντίπαλος ένα επεισοδιακό ματς αλλά πήραμε τη νίκη και αισθανόμαστε καλύτερα.
Είχαμε την πίεση γιατί παίζαμε στο γήπεδο μας και έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό είχε προσθέσει άγχος στην ομάδα άλλα όλα καλά στο τέλος».