Δημούτσος: “Εμείς ξέρουμε τι άνθρωπος είναι ο Σπανός” (video)

Η νίκη του Ατρομήτου απέναντι στην Ξάνθη είναι αφιερωμένη στον πρόεδρο των Περιστερωτιών, όπως τόνισαν Δημούτσος και Παπαδόπουλος. Οι δύο "κυανόλευκοι" είπαν πως περιμένουν σύντομα κοντά τους τον κ. Σπανό.

Η νίκη του Ατρομήτου απέναντι στην Ξάνθη είναι αφιερωμένη στον πρόεδρο των Περιστερωτιών, όπως τόνισαν Δημούτσος και Παπαδόπουλος. Οι δύο “κυανόλευκοι” είπαν πως περιμένουν σύντομα κοντά τους τον κ. Σπανό.
 
Αναλυτικά όσα είπε ο Ελίνι Δημούτσος στον Αποστόλη Λάμπο και στην κάμερα του Novasports:
 
Για τον τραυματισμό του: Μου γύρισε το πόδι, δεν είναι κάτι σοβαρό.
 
Για τον αγώνα: Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, πολύ σημαντικό γιατί η ομάδα ψυχολογικά δεν ήταν στα καλύτερα της. Θέλαμε πολύ να νικήσουμε για να το αφιερώσουμε στον πρόεδρο μας, γιατί εμείς ξέρουμε πραγματικά τι άνθρωπος είναι. Εμείς τον έχουμε ζήσει εδώ. Ο κόσμος που δεν τον ξέρει μπορεί να λέει τα δικά του, εμείς όμως που τον ξέρουμε δεν νομίζω πως είναι δίκαιο αυτό που συμβαίνει. Από εκεί και πέρα εμείς είμαστε όλοι μαζί του και τον περιμένουμε σύντομα κοντά του.
 
Εγώ δεν σκεφτόμουν καθόλου την ήττα από το Λεβαδειακό. Σκεφτόμουν πως θα νικήσουμε το παιχνίδι για τον πρόεδρο. Το θέλαμε πάρα πολύ για να τον κάνουμε χαρούμενο, μας είχε πει και ο κ. Αγγελόπουλος πως ήθελε να νικήσουμε το ματς και θέλαμε να του κάνουμε αυτή τη χάρη. Είμαστε μαζί του όλοι, όλοι μαζί.
 
Η ομάδα είναι καλή, ξέρουμε τι να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Εχουμε καλούς παίκτες, τα έχουμε όλα και αυτό βγήκε. Από εκεί και πέρα είχαμε ένα άγχος παραπάνω. Σίγουρα θέλεις πάντα να κερδίζεις ένα παιχνίδι, αλλά το θέλαμε περισσότερο για τον πρόεδρο.
 
Αν ήταν μία επαγγελματική νίκη: Βάλαμε τα γκολ, κερδίσαμε, κρατήσαμε την μπάλα, τα κάναμε όλα. Μπορεί να μην είχαμε το ρυθμό που είχαμε σε άλλα παιχνίδια, αλλά πήραμε μία άνετη νίκη χωρίς να δεχθούμε ευκαιρία.
 
Για τη διαφορά από Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης: Αυτό το ξέραμε και ήταν και αυτός ένας λόγος που θέλαμε να νικήσουμε. Μπορούμε να κοιτάμε με μεγαλύτερη άνεση τη συνέχεια και να δείξουμε πόσο καλή ομάδα είμαστε και ότι δεν βρισκόμαστε τυχαία μακριά από Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης.
 
 
Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος:
 
“Ηταν μία δύσκολη εβδομάδα και όσο και αν δεν θέλεις, επηρεάζεσαι. Περνάει μία περιπέτεια ο πρόεδρος, είναι κάτι προσωπικό, ξέρουμε πως θα είναι κοντά και είναι κοντά μας. Εμείς από εκεί και πέρα πρέπει να παίζουμε μπάλα γιατί είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Εμείς ξέρουμε πως δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Ημασταν επηρεασμένοι όλοι και από χθες ειδικά, αλλά όταν μπαίνεις μέσα από τις γραμμές δεν σκέφτεσαι τίποτα. Παίξαμε καλά απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα και όλα πήγαν καλά.
 
Προσπαθούμε να είμαστε επαγγελματίες 100%, αλλά είμαστε άνθρωποι και όχι ρομπότ. Επηρεαζόμαστε και εμείς, αλλά αυτό που κάνουμε το αγαπάμε.
 
Δεν χρειαζόταν να μας το ζητήσει ο πρόεδρος. Είμαστε κοντά του, είμαστε μαζί του και θα κάνουμε τα πάντα για να τον ευχαριστήσουμε. Εδώ φαίνονται οι άνθρωποι και οι φίλοι, στα δύσκολα. Και εμείς θα είμαστε εδώ γι αυτόν.
 
Μέχρι το τέλος θα προσπαθήσουμε να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε και είναι σημαντικό πως θα είμαστε στα πλέι οφ. Θα πρέπει σιγά σιγά να προετοιμαζόμαστε για τα πλέι οφ και να είμαστε έτοιμοι”.
 
Για την κλήρωση της Εθνικής: Η Εθνική έχει κάνει άλματα προόδου και φαίνεται από τις κληρώσεις. Σχετικά εύκολη κλήρωση και αν είναι σοβαρή θα περάσει εύκολα. Από το 2004 ξεκίνησε και συνεχίζεται.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.