Μιχαήλ: «Μας τιμώρησε η μπάλα στο φινάλε» (video)

Για τιμωρία του ΠΑΣ στο τέλος του αγώνα έκανε λόγο ο Αλέξης Μιχαήλ μιλώντας στην κάμερα του novasports. «Δουλειά για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες» τόνισε ο Τσουκαλάς.

Για τιμωρία του ΠΑΣ στο τέλος του αγώνα έκανε λόγο ο Αλέξης Μιχαήλ μιλώντας στην κάμερα του novasports. «Δουλειά για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες» τόνισε ο Τσουκαλάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχαήλ:

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, έγινε ένα παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες και πολλά φάουλ. Είχαμε την υπεροχή στο δεύτερο, θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Μας τιμώρησε η μπάλα στο φινάλε.

Δεν φταίει κάτι συγκεκριμένο για τις δύο κολλητές ήττες, στο χέρι μας είναι να πάμε καλύτερα. Έχουμε τώρα δύο εκτός έδρας παιχνίδια για να πάρουμε ότι μπορούμε περισσότερο. Πρέπει να ξεχάσουμε το αποψινό ματς και να πάρουμε στο επόμενο κιόλας παιχνίδι τους βαθμούς που χάσαμε εδώ.

Όταν χάνεις από ομάδα πιο χαμηλά στη βαθμολογία, δεν είναι ευχάριστο. Νομίζω ο κόσμος αποδοκίμασε για το κακό θέαμα που είδε. Εμείς φέρνουμε τον κόσμο στο γήπεδο, πρέπει να επανορθώσουμε. Όποια ομάδα έβαζε πρώτη το γκολ θα κέρδιζε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσουκαλά:

«Ήμασταν κακοί, είναι μια δύσκολη ήττα με γκολ στο τέλος. Πρέπει να σταματήσουμε τα λόγια, ο καθένας να προσέξει όσο μπορεί περισσότερο και να δουλέψει για να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες.

Ο κόσμος ήταν εκεί από την αρχή μέχρι το τέλος, τους ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν λέω πως πρέπει να επαναπαυτούμε αλλά είναι μέσα στο παιχνίδι και αυτή η ήττα. Να δουλέψουμε όσο πιο πολύ γίνεται ενόψει ΟΦΗ για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι όποιος πετύχαινε γκολ θα νικούσε. Ήμασταν πολύ κακοί, τέτοια ματς ειδικά στην έδρα μας πρέπει να τα καθαρίζουμε από το πρώτο ημίχρονο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.