Καπίνο: «Χάσαμε την ψυχραιμία μας» (video)

Οι Καπίνο και Ζέκα ανέφεραν ότι δεν μπόρεσαν να κρατήσουν οι παίκτες την ψυχραιμία τους και δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, σε δηλώσεις τους στην κάμερα του Novasports μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Οι Καπίνο και Ζέκα ανέφεραν ότι δεν μπόρεσαν να κρατήσουν οι παίκτες την ψυχραιμία τους και δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, σε δηλώσεις τους στην κάμερα του Novasports μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Καπίνο: «Ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο μέρος. Είχαμε ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ. Δεχτήκαμε ένα γρήγορο γκολ από μία αδράνεια αλλά δεν τα καταφέραμε. Δε μιλάω ποτέ για διαιτητές αλλά θα πρέπει να υπάρχει κάποιος σεβασμός. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και συνεχίζουμε. Δεν μπορείς να κρατάς συνέχεια την ψυχραιμία σου. Από κει και πέρα έπρεπε να κοντρολάρουμε καλύτερα το παιχνίδι. δεν ήμασταν όπως στα προηγούμενα παιχνίδια και μετά το γκολ ανέβηκε η πίεση. Το ντέρμπι είναι ντέρμπι και πάμε με ίσες πιθανότητες. Για τη νίκη πηγαίνουμε, είναι μια δύσκολη έδρα. Ο Παναθηναϊκός πάντα πηγαίνει για τη νίκη. Είμαστε πολύ καλοί και η Εθνική έχει τα φόντα για να είναι σε μία ακόμα μεγάλη διοργάνωση».

Ζέκα: «Στο πρώτο μέρος παίξαμε καλά και είχαμε το πλεονέκτημα του τέρματος. Στο δεύτερο ημίχρονο το γκολ που δεχτήκαμε έπαιξε ρόλο. Η διαιτησία μας έκοψε το ρυθμό και πρέπει να το ξεπεράσουμε και να κοιτάξουμε το επόμενο ματς. Είναι λογικό να μην  μπορέσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και όταν βλέπεις να συμβαίνουν πράγματα υπέρ του αντιπάλου δεν μπορείς να συγκρατηθείς. Όλοι είδαν τι έγινε σήμερα. Δεν επηρεαζόμαστε δεδομένου ότι ο αγώνας κόντρα στον Ολυμπιακό αποτελεί ένα ντέρμπι. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό τον αγώνα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Εμείς παίζουμε πάντα για τη νίκη σε έναν αγώνα και δεν νομίζω ότι αλλάζει ο κανόνας. Στο μυαλό μας υπάρχει μόνο η νίκη και γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.