Προφυλακιστέος ο Γιώργος Σπανός

Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή για την υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων.

Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή για την υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων.

Το βράδυ του Σαββάτου (22/2) κρίθηκε προφυλακιστέος ο κ. Σπανός για την εμπλοκή του στην εν λόγω υπόθεση, όπως και οι υπόλοιποι τρεις από το σύνολο των κατηγορούμενων που απολογήθηκαν την ίδια ημέρα.

Έξω από την εισαγγελία Πειραιά ήταν συγκεντρωμένος αρκετός κόσμος του Ατρόμητου, που αντέδρασε για την απόφαση αυτή η οποία έπεσε κεραυνός εν αιθρία στην υπερασπιστική γραμμή των συνηγόρων της εταιρείας της οποίας είναι ιδιοκτήτης ο κ. Σπανός, οι οποίοι είχαν εκφράσει το μεσημέρι του Σαββάτου (22/2) πιο αισιόδοξη εκτίμηση.

Ο Γιώργος Σπανός αρνήθηκε τις κατηγορίες κατά την απολογία του στον έβδομο ανακριτή Πειραιά, η οποία κράτησε περισσότερες από τρεις ώρες. Πέραν του ιδίου κατέθεσαν ο υπεύθυνος εγκαταστάσεων της εταιρείας της ιδιοκτησίας του, ένας μηχανικός πλοίου και τρία ακόμη έτοιμα, ένας εκ των οποίων τελωνειακός.

Προθεσμία για να απολογηθεί την Κυριακή έλαβε ο συνδικαλιστής και τμηματάρχης της διεύθυνσης Περιβάλλοντος του ΥΠΕΚΑ. Την Κυριακή θα απολογηθούν ακόμα άτομα, που είναι οδηγοί βυτιοφόρων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.