Δίχως τέσσερις ο ΠΑΟΚ

Με την τελευταία προπόνηση πριν από τον αυριανό, εντός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό (Γήπεδο Τούμπας, 19.30) που τελείωσε πριν από λίγη ώρα στη Νέα Μεσημβρία, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στα του ελληνικού πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ.

Με την τελευταία προπόνηση πριν από τον αυριανό, εντός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό (Γήπεδο Τούμπας, 19.30) που τελείωσε πριν από λίγη ώρα στη Νέα Μεσημβρία, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στα του ελληνικού πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ. Ο Χουμπ Στέφενς, έχοντας πει ορισμένα πράγματα αναφορικά με τον αγώνα της περασμένης Πέμπτης από χτες, επέλεξε να πάει σε μια προπόνηση χαμηλής έντασης αλλά και περιορισμένης διάρκειας προκειμένου να προφυλάξει τους ποδοσφαιριστές του από την κόπωση των διαδοχικών αγώνων. Κύριο αντικείμενο αυτής (σ.σ. της προπόνησης) ήταν οι ασκήσεις τεχνικής με μεταβιβάσεις και την κορύφωση κατά την επιθετική ανάπτυξη. 

Οπως ήταν γνωστό, εκτός από τον αυριανό αγώνα θα έμεναν ο τραυματίας Βίτορ κι ο τιμωρημένος Αθανασιάδης που εκτίει τη μια από τις δυο αγωνιστικές για τις επτά κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε. Ωστόσο, με την ανακοίνωση της αποστολής έγινε γνωστό, πως ούτε ο Σπυρόπουλος μετέχει λόγω ίωσης αλλά εκτός έχουν μείνει και οι Χακόμπο, Ινσαουράλδε, Κατσικάς, Γεωργιάδης, Μάρτενς, Πόζογλου και Κουλούρης, με τον τελευταίο ν’ αγωνίζεται νωρίτερα στον αγώνα της Κ20 έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο, υπό το βλέμμα – μάλιστα – και του Ολλανδού τεχνικού. Αναλυτικά η 18μελής αποστολή: Γλύκο, Γκσπούρνινγκ, Λίνο, Τζαβέλλα, Κατσουράνη, Σκόνδρα, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Μαντούρο, Νίνη, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Χούσεν.
Απαντες θα συγκεντρωθούν το πρωί στην Τούμπα, απ’ όπου θα μεταβούν στο ξενοδοχείο όπου καταλύει η ομάδα. Εκεί θα ξεκουραστούν, θα λάβουν τις τελευταίες οδηγίες από την τεχνική ηγεσία, θα γευματίσουν και σχεδόν δυο ώρες πριν από τον αγώνα θα μεταβούν στο γήπεδο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.