Πέτριτς: «Πρώτα Εργοτέλης, μετά Ολυμπιακός» (video)

Μόνο τον Εργοτέλη σκέφτονται στον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Μλάντεν Πέτριτς. «Δεν είμαι 100% έτοιμος» σχολίασε ο Μπαϊράμι.
Δημοσίευση: 21/02/2014 - 19:43

Μόνο τον Εργοτέλη σκέφτονται στον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Μλάντεν Πέτριτς. «Δεν είμαι 100% έτοιμος» σχολίασε ο Μπαϊράμι.

Οι δύο παίκτες του Παναθηναϊκού βρέθηκαν μαζί και με τους Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, Στέφανο Κοτσόλη σε εκδήλωση εταιρίας ρουχισμού που ντύνουν τους «πράσινους», με τους παίκτες του «τριφυλλιού» να κάνουν τα... μοντέλα, υπογράφοντας στη συνέχεια αυτόγραφα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέτριτς:

Είναι επικίνδυνο το ματς με τον Εργοτέλη, επειδή έχετε το μυαλό σας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό;

«Όχι δεν ισχύει αυτό, όλοι μιλάνε για το ντέρμπι αλλά εμείς σκεφτόμαστε τον Εργοτέλη. Πάντα το επόμενο παιχνίδι είναι το σημαντικότερο. Κατανοώ ότι για τους οπαδούς μας ο Ολυμπιακός είναι ξεχωριστός, αλλά πρώτα πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς την Κυριακή και μετά σκεφτόμαστε το ντέρμπι».

Πως βλέπεις τα ρούχα της εταιρείας;

«Είναι μια ωραία εκδήλωση, με έναν καλό χορηγό για τον Παναθηναϊκό, έχουν την δυνατότητα να μας δουν απο κοντά και οι οπαδοί της ομάδας. Ήρθαν αρκετοί άνθρωποι και ήταν μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Είναι μια πολύ ωραία σειρά ρούχων και όσοι την επιλέξουν θα την ευχαριστηθούν».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπαϊράμι:

Πως αισθάνεσαι να είσαι μοντέλο;

«Είναι κάτι νέο, δεν το κατέχω αλλά βάζω τα δυνατά μου».

Πως σου φαίνονται τα ρούχα της εταιρείας;

«Είναι ωραία και άνετα, τα συνιστώ».

Πως νιώθεις με την συμπαράσταση των οπαδών;

«Είναι φανταστικοί, ότι κάνουμε, όπου πάμε, είναι δίπλα μας».

Ήσουν αρκετά άτυχος την φετινή σεζόν, τι περιμένεις στη συνέχεια;

«Δεν είμαι 100% έτοιμος αλλά προπονήθηκα αυτή την εβδομάδα και ελπίζω να επανέλθω στο μάξιμουμ σύντομα, θέλω να παίζω χωρίς να πονάω κάτι που δεν μου έχει συμβεί έως τώρα».

Όλοι μιλάνε για το ντέρμπι, συμβαίνει το ίδιο και με εσάς;

«Πρέπει να κοιτάμε το επόμενο βήμα και όχι υπερβολικά μακριά, είναι σημαντικό αλλά πρέπει να κοιτάμε πιο κοντά. Εγώ δεν είμαι απόλυτα έτοιμος, προσπαθώ κάθε μέρα να βελτιώνομαι και ελπίζω να επανέλθω σύντομα».