Λίγα κομμάτια για Ολυμπιακό

Ελάχιστα είναι τα εισιτήρια που απομένουν για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό, όπως ενημέρωσε η κρητική ΠΑΕ.
Δημοσίευση: 21/02/2014 - 20:53

Ελάχιστα είναι τα εισιτήρια που απομένουν για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό, όπως ενημέρωσε η κρητική ΠΑΕ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Ομίλου μάλιστα, τα εισιτήρια στις θύρες 3 και 7 έχουν εξαντληθεί.

Αναλυτικά:

«H ΠΑΕ ΟΦΗ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια του αγώνα ΟΦΗ-Ολυμπιακός (Σάββατο 22/2, 19.30) έχουν εξαντληθεί για τις θύρες 3 και 7.

Ελάχιστα εισιτήρια απομένουν για τις θύρες 1 και 4 τα οποία αναμένεται να εξαντληθούν μέχρι σήμερα το βράδυ και έως τις 20.00 που είναι ανοικτά τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Αύριο, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, εισιτήρια θα διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο από τις 09.00 έως τις 16.00. Σε περίπτωση που μετά τις 16.00 υπάρξουν εναπομείναντα εισιτήρια, αυτά θα διατίθενται στα εκδοτήρια περιμετρικά του γηπέδου.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ότι δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν ΜΌΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και όσοι έχουν προμηθευτεί με εισιτήρια ενώ θα υπάρχουν αυξημένα μέτρα αστυνόμευσης και ελέγχου προσέλευσης.

Όσοι γονείς επιθυμούν να πάρουν μαζί τους τα παιδιά αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς εισιτήριο. Επίσης η ΠΑΕ ΟΦΗ για διευκόλυνση των θεατών τους καλεί να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο, με τις θύρες των γηπέδων να ανοίγουν δύο ώρες νωρίτερα από την έναρξη του αγώνα».