Ο Πουλίδο και ο Τριανταφυλλάκος

Βίοι παράλληλοι και στην παρούσα φάση χρονικά αντίθετοι, για δύο ποδοσφαιριστές του Αρη που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Βίοι παράλληλοι και στην παρούσα φάση χρονικά αντίθετοι, για δύο ποδοσφαιριστές του Αρη που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Ο λόγος για τον Ρούμπεν Πουλίδο, ο οποίος φαίνεται να μπαίνει στο μακρύ τούνελ του χειρουργείου και τον Βασίλη Τριανταφυλλάκο που όλα δείχνουν πως βγαίνει στο φως!

Ο Ισπανός, τις τελευταίες δύο εβδομάδες δεν συμμετέχει στα παιχνίδια των κιτρίνων (έλειψε με τη Βέροια, δεν ταξιδεύει στα Χανιά), ταλαιπωρούμενος από πρόβλημα στο μηνίσκο. Η προσπάθεια να αποφύγει την επέμβαση θα γίνει, όμως πολύ δύσκολα, τελικά, θα αποφευχθεί. Αυτό σημαίνει πως χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, ολοκληρώνοντας γενικώς τη θητεία του στον Αρη, καθώς τελειώνει το διετές του συμβόλαιο.

Από την άλλη ο Τριανταφυλλάκος, που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στον αγώνα της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, κοντεύει, πια, να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Το στοίχημα που έχει βάλει με τον γιατρό, Βαγγέλη Πανταζή, είναι να προλάβει να επανέλθει στο ματς που έρχεται με τον «Δικέφαλο», στο «Κλ.Βικελίδης»!

Ο ένας θα δίνει κουράγιο στον άλλον…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.