Φερέιρα: «Κατανοώ τον Παναθηναϊκό»

Διάθεση συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, στο θέμα των οφειλών με προς το πρόσωπο του, φάνηκε πως έχει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Δημοσίευση: 19/02/2014 - 09:56

Διάθεση συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, στο θέμα των οφειλών με προς το πρόσωπο του, φάνηκε πως έχει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στους έως τώρα διακανονισμούς που έχουν γίνει, ενώ συμπλήρωσε πως δε θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα στην πρώην ομάδα του.

Αρχικά, ο Φερέιρα δήλωσε στην εφημερίδα «Goal»: «Περίπου έναν μήνα μετά την αποχώρησή μου απ' τον Παναθηναϊκό (σ.σ. έλυσε το συμβόλαιό του στις 15 Νοεμβρίου 2012) κάναμε έναν πρώτο διακανονισμό με τη διοίκηση, για να πληρωθώ τα χρήματα που μου οφείλονται σε βάθος ενός χρόνου. Η συμφωνία αυτή δεν τηρήθηκε, λόγω των πολύ μεγάλων οικονομικών προβλημάτων του συλλόγου κι αυτό είναι κάτι που κατανοώ απόλυτα. Τις τελευταίες εβδομάδες είμαστε σε νέες συζητήσεις με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, για να καταλήξουμε σε συμφωνία, που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές. Πιστεύω πως αυτό δεν θα αργήσει να γίνει. Γνωρίζω πολύ καλά πως το θέμα των διακανονισμών είναι πολύ σημαντικό και κρίσιμο, για να μπορέσει να εξασφαλίσει η ομάδα την αδειοδότηση και να συμμετάσχει στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν».

Στη συνέχεια, ο Φερέιρα υπογράμμισε: «Δεν θα δημιουργούσα ποτέ πρόβλημα στον Παναθηναϊκό και αυτό θέλω να το ξέρουν όλοι. Θα βρούμε λύση στο δικό μας θέμα κι εύχομαι ο σύλλογος να μπορέσει να πάρει την άδεια και ν απάρει κανονικά μέρος του χρόνου στα Κύπελλα Ευρώπης, γιατί εκεί είναι η θέση του».