Βραβεύτηκε η σχολή του Ολυμπιακού στο Σικάγο

Ένα ιδιαίτερα τιμητικό βραβείο απέσπασε η Σχολή του Ολυμπιακού στο Σικάγο από το Ελληνοαμερικάνικο Ίδρυμα.

Ένα ιδιαίτερα τιμητικό βραβείο απέσπασε η Σχολή του Ολυμπιακού στο Σικάγο από το Ελληνοαμερικάνικο Ίδρυμα. Το Ελληνοαμερικανικό Ίδρυμα (Greek America Foundation) θεσπίζει από φέτος τα βραβεία κοινωνικής προσφοράς «ΚΟΙΝΟΝΙΑ» και η Σχολή του Ολυμπιακού είναι ένας από τους οργανισμούς που επέλεξε να τιμήσει!

Το βραβείο θα απονέμεται στους οργανισμούς που «ενσαρκώνουν τα ιδανικά που θέλουμε να διατηρήσουμε ως οργανισμός», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι εμπνευστές του, οι οποίοι εξηγούν και τους λόγους για τους οποίους επέλεξαν τη Σχολή του Ολυμπιακού:

«Η Σχολή του Ολυμπιακού στο Σικάγο ανυψώνει το αρχαίο, ελληνικό ιδανικό “νους υγιής εν σώματι υγιεί” σε απίστευτο επίπεδο με τα πάνω από 70 παιδιά που έχει στις τάξεις της και μοιράζεται μαζί τους το πνεύμα του πιο δημοφιλούς αθλήματος στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα τα διδάσκει την ευγενή άμιλλα και τον σεβασμό στο γήπεδο.

Εκτός από τις προπονήσεις που κάνουν αυτά τα τυχερά παιδιά, αναπτύσσουν ομαδικό πνεύμα κι έχουν συχνή επικοινωνία με έναν από τους κορυφαίους αθλητικούς συλλόγους στην Ελλάδα, ο οποίος τα συνδέει με την πατρίδα τους».

Οι άλλοι δύο οργανισμοί που τιμώνται με το συγκεκριμένο βραβείο είναι το Hellenic American Leadership Council (HALC) και η Ελληνοαμερικανική Ομοσπονδία Μοτοσικλετιστών.

Το Ελληνοαμερικανικό Ίδρυμα είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1997 με στόχο «να προάγει, να διατηρήσει και να διαιωνίσει την ελληνική κουλτούρα, ιστορία και κληρονομιά στη Βόρεια Αμερική».

Με μία σειρά ακαδημαϊκών προγραμμάτων για νέους ανθρώπους, εκδόσεις, συναυλίες κι άλλες δραστηριότητες, προάγει τον ελληνικό πολιτισμό στην αμερικανική ήπειρο κι αναπτύσσεται συνεχώς, χάρη στους δωρητές-υποστηρικτές του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.