Επιστρέφει ο Ριέρα

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων αναμένεται να επιστρέψει σύντομα ο Άλμπερτ Ριέρα. Χωρίς προβλήματα η προπόνηση της Τρίτης.

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων αναμένεται να επιστρέψει σύντομα ο Άλμπερτ Ριέρα. Ο Ισπανός μέσος ανέβασε στροφές την Τρίτη, δείχνοντας πως ξεπερνάει τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούσαν τις προηγούμενες ημέρες. Ο 28χρονος παίκτης συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για τις φιλικές αναμετρήσεις της Κύπρου.

Παράλληλα, οι Μήτρογλου, Γκαλίτσιος, Σουμπίνιο, Έπσταϊν και Παπάζογλου συνέχισαν να προπονούνται μαζί με τους υπόλοιπους «ερυθρολεύκους», με τον Βαλβέρδε να έχει στραμμένη την προσοχή του στους συγκεκριμένους παίκτες, καθώς θέλει να σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη για την αξία τους, πριν αποφασίσει οριστικά για το αν θα τους διατηρήσει στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων» και τη νέα σεζόν ή αν θα εισηγηθεί είτε τον δανεισμό τους, είτε την πώλησή τους.

Από εκεί και πέρα, ο Βάσκος τεχνικός είδε τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας να προπονούνται χωρίς προβλήματα και να δείχνουν πανέτοιμοι για τις αναμετρήσεις με ΑΕΚ Λάρνακας και Απόλλων Λεμεσού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.