«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ διψάει για έναν τίτλο»

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον ΠΑΟΚ αλλά και την οικονομική κατάσταση που βρήκε στην Ελλάδα, μίλησε ο Ντάνι Χούσεν.

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον ΠΑΟΚ αλλά και την οικονομική κατάσταση που βρήκε στην Ελλάδα, μίλησε ο Ντάνι Χούσεν.

Ο Ολλανδός επιθετικός έκανε δηλώσεις στον Τύπο της πατρίδας του, κάνοντας ειδική μνεία στους οπαδούς του «δικεφάλου» και στην ατμόσφαιρα της Τούμπας.

«Είναι πασιφανές πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ διψά πολύ για έναν τίτλο. Οι φίλοι της ομάδας είναι πολύ αφοσιωμένοι σε αυτή και είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Δεν είχα συνηθίσει σε κάτι τέτοιο. Στους αγώνες ανάβουν πολλές φωτοβολίδες, κάτι που δεν βλέπεις συχνά στο “Άμστερνταμ Αρένα”» ήταν τα λόγια του, για να συνεχίσει για την… ανύπαρκτη ελληνική κρίση:

«Οι καφετέριες είναι γεμάτες όλη τη μέρα. Πού είναι η κρίση; Πρόσφατα πήγα σε ένα εστιατόριο και έπρεπε να ανοίξει για μας νωρίτερα. Οι Έλληνες τρώνε βραδινό μετά τις εννιά, αλλά εμένα το στομάχι μου γουργουρίζει από τις έξι. Ο σύλλογος έχει έναν πλούσιο ιδιοκτήτη, όλα είναι καλά οργανωμένα. Οι μικρότερες ομάδες είναι αυτές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.