ΠΑΟΚ: «Μία πόλη, μία ομάδα. Η ομάδα μου» (video)

Τη Δευτέρα (17/2) στην εκπομπή «Η Ώρα των Πρωταθλητών» των καναλιών Novasports προβλήθηκε το πρώτο ντοκιμαντέρ της σειράς «Μία πόλη, μία ομάδα. Η ομάδα μου», αφιερωμένο στον ΠΑΟΚ.
Δημοσίευση: 18/02/2014 - 10:28
Videos που αξιζει να δείτε

Τη Δευτέρα (17/2) στην εκπομπή «Η Ώρα των Πρωταθλητών» των καναλιών Novasports προβλήθηκε το πρώτο ντοκιμαντέρ της σειράς «Μία πόλη, μία ομάδα. Η ομάδα μου», αφιερωμένο στον ΠΑΟΚ.

Το ντοκιμαντέρ, που είναι αφιερωμένο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, θα προβληθεί ξανά την Τρίτη (18/2) στις 18.30 από το Novasports 2, την Πέμπτη (20/2) στις 19.30 από το Novasports 2, την Κυριακή (23/2) στις 19.15 από το Novasports 2 και την Τρίτη 25/2 στις 18.30 από το Novasports 1.

Η Σούπερ Λιγκ, σε συνεργασία με τα κανάλια Novasports, έχει αναλάβει την πρωτοβουλία της παραγωγής των ντοκιμαντέρ, με στόχο να καταγραφεί και ενισχυθεί η σχέση των 18 ομάδων που απαρτίζουν την κορυφαία επαγγελματική κατηγορία της Ελλάδας με τους φιλάθλους τους.

Στόχος των ντοκιμαντέρ είναι τόσο η ενίσχυση του «συλλογικού» συναισθήματος σε τοπικό επίπεδο, καταγράφοντας τις ελπίδες και τα όνειρα, τις χαρές και τις λύπες, το πάθος και το μεράκι των ανθρώπων ενός τόπου για την ομάδα με την οποία ταυτίζονται και τους αντιπροσωπεύει, αλλά και να υπογραμμιστεί η πολυσυλλεκτικότητα του Πρωταθλήματος της Super League ΟΠΑΠ.

Με το ντοκιμαντέρ «Μία πόλη, μία ομάδα. Η ομάδα μου» ενισχύονται οι δεσμοί και η συσπείρωση των φιλάθλων με τις ομάδες τους, προβάλλοντας την χαρά και την υπερηφάνεια που προσφέρει η υποστήριξη της ομάδας, αλλά και τον σεβασμό και φιλοξενία που οφείλει να παρέχει στον αντίπαλο.

Οι άνθρωποι, οι παράγοντες, οι παλιοί  ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι, «ανοίγουν την καρδιά τους» για την ομάδα και την πόλη τους, ενώ ταυτόχρονα ο φακός καταγράφει τις ομορφιές και τα αξιοθέατα της που είναι το φόντο των διηγήσεων.

Στα ντοκιμαντέρ αυτά, με σύγχρονη «γραφή» και γρήγορο και συναρπαστικό μοντάζ παρουσιάζονται απόψεις, χώροι, ιστορικό υλικό των ομάδων και των πόλεων δημιουργώντας ένα σύνολο απαράμιλλης κινηματογραφικής αφήγησης που παράγει έντονα συναισθήματα στον τηλεθεατή.