Ντεντάκης: «Μπορούσαμε και τη νίκη» (video)

Ο Αντώνης Ντεντάκης στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλε ο Βόλος μετά  το γκολ του Παναθηναϊκού και θεώρησε πως η ομάδα του μπορούσε να πάρει το τρίποντο. 

Ο Αντώνης Ντεντάκης στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλε ο Βόλος μετά  το γκολ του Παναθηναϊκού και θεώρησε πως η ομάδα του μπορούσε να πάρει το τρίποντο. 

Αναλυτικά:

«Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός μας αιφνιδίασε, αλλά μετά το 20λεπτο ισορροπήσαμε το παιχνίδι και ήμασταν ανταγωνιστικοί. Πρέπει να συνυπολογίσουμε τις απώλειες που είχαμε σήμερα, με τους δύο επιθετικούς. Ο Χουάν Μουνίθ κάλυψε τη θέση πολύ καλά. Ισορροπήσαμε, ήρθε και για εμάς το γκολ και γενικά κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο. 

Ήμασταν πολύ πιεσμένοι πριν το παιχνίδι και θέλαμε θετικό αποτέλεσμα, βαθμό ή βαθμούς. Δεν είχαμε άλλη επιλογή μετά το 0-1, έπρεπε να βγάλουμε αντίδραση. Είναι πολύ θετικό όταν βγάζεις αντίδραση απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, για τον οποίο θεωρώ ότι η βαθμολογική του θέση τον αδικεί. Το αποτέλεσμα μας δίνει ψυχολογία και δύναμη να συνεχίσουμε

Είμαι ικανοποιημένος γιατί δώσαμε τα πάντα, τρέξαμε, παλέψαμε. Όταν κάνεις κάτι τέτοιο πρέπει να είσαι ευχαριστημένος, όμως η δική μου άποψη είναι ότι μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ο Παναθηναϊκός έχει την ποιότητα να κάνει φάση από το πουθενά, αλλά και εμείς δεν είμαστε συγκεντρωμένοι στις φάσεις που βγάλαμε στην τελική πάσα ή προσπάθεια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.