Η Λαμία έδωσε τέλος στο σερί του Άρη

Χορταστικό 1-1 στο "Βικελίδης", με τους φιλοξενούμενους να μην επιτρέπουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης να κατακτήσουν την τρίτη τους συνεχόμενη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Άνοιξαν το σκορ με τον Τουράμ (16'), για να ισοφαρίσει για τον Άρη ο Λάρσον (31').

Χορταστικό 1-1 στο “Βικελίδης”, με τους φιλοξενούμενους να μην επιτρέπουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης να κατακτήσουν την τρίτη τους συνεχόμενη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Άνοιξαν το σκορ με τον Τουράμ (16′), για να ισοφαρίσει για τον Άρη ο Λάρσον (31′).

Μπορεί το αήττητο σερί, από την μέρα που την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Γερμανός Μ. Ένινγκ, να έφτασε τα έξι παιχνίδια, όμως είναι αλήθεια ότι ο Άρης περίμενε να πάρει περισσότερα απέναντι στη Λαμία. 

Όχι μόνο γιατί προερχόταν από διαδοχικά επιτυχημένα αποτελέσματα, που του έδιναν την δυνατότητα να σημαδεύει την τρίτη θέση της βαθμολογίας, αλλά κυρίως γιατί αντέδρασε ταχύτατα στον απόλυτο αιφνιδιασμό που του επιφύλαξε η πάντα τολμηρή Λαμία. 

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου βρίσκεται κι αυτή σε εξαιρετικό φεγγάρι (προερχόταν από τρία διαδοχικά “τρίποντα”) και με το γνωστό αλέγκρο της παιχνίδι κατάφερε να προηγηθεί γρήγορα χάρη στη μαγική ατομική ενέργεια του Τουράμ (16′).

Οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν λίγο χρόνο για να ξεπεράσουν το σοκ και να βάλουν μπροστά τις μηχανές. Όταν το πέτυχαν, η Λαμία κατάλαβε γρήγορα ότι θα πιεστεί αρκετά, προσπαθώντας να κρατήσει έστω την ισοπαλία. Το 1-1 δεν άργησε να έρθει, με σκόρερ τον… συνήθη ύποπτο το τελευταίο διάστημα, Λάρσον (31′) και ο Άρης αναθάρρησε για τα καλά. 

Έσφιξε τον κλοιό, είχε μεταξύ άλλων ένα καταιγιστικό 10λεπτο, κατά την διάρκεια του οποίου έχασε τρεις ευκαιρίες για να πάρει τα ηνία στο σκορ (κορυφαία εκείνη στο 66′, όταν η κεφαλιά του Μπα σταμάτησε στο δοκάρι), όμως μετά το 75′ ήταν φανερό πως είχε καταναλώσει μεγάλα αποθέματα ενέργειας και μοιραία άρχισε να ξεφουσκώνει. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης (Ένινγκ): Τσιλιγγίρης – Σάσα, Βέλεθ, Ρόουζ, Κόρχουτ – Μπα, Ματίγια – Φετφατζίδης (65’ Μαντσίνι), Ντιγκινί (65’ Μαρτίνες), Γκάμα – Λάρσον

Λαμία (Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος – Σκόνδρας, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Βάντερσον – Δημούτσος, Μπεχαράνο (71’ Βασιλόγιαννης) – Ρόμανιτς, Τιρόνε (46’ Βύντρα), Καραμάνος (86’ Σάλιακας) – Τουράμ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.