Εισιτήρια και σήμερα για το ΟΦΗ – ΑΕΚ

Την ευκαιρία να κλείσουν θέση στο «Θ. Βαρδινογιάννης» θα έχουν οι φίλοι του ΟΦΗ, ακόμη και λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Την ευκαιρία να κλείσουν θέση στο «Θ. Βαρδινογιάννης» θα έχουν οι φίλοι του ΟΦΗ, ακόμη και λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Η κρητική ΠΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας σχετικά με τα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων. 

Αναλυτικά: 

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν την σημερινή (30/11, 19:30) αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ότι θα λειτουργήσουν τα εξής φυσικά σημεία πώλησης εισιτηρίων.

Από τις 11:00 το πρωί ως τις 13:00 το μεσημέρι οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους και την Κάρτα Φίλου από το γραφείο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, που βρίσκεται δίπλα στην είσοδο της Θύρας 9 «Ευγένιος Γκέραρντ».

Από τις 13:00 και μετά θα λειτουργήσουν δυο εκδοτήρια περιμετρικά του γηπέδου «Θ. Βαρδινογιάννης» αποκλειστικά για την έκδοση εισιτηρίων (όχι για την Κάρτα Φίλου ΟΦΗ).

Το πρώτο εκδοτήριο θα βρίσκεται μεταξύ των οδών «Καντάνου» και «Έλλης Αλεξίου», εντός του parking της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, λίγα μέτρα μακριά από την είσοδο της Θύρας 9 «Ευγένιος Γκέραρντ».

Το δεύτερο εκδοτήριο θα βρίσκεται μεταξύ των οδών «Καντάνου» και «Σμυριλίου», λίγα μέτρα μακριά από την είσοδο της Θύρας 4, στη γωνία με τη Θύρα 3.

Προσοχή: Για την αποφυγή του συνωστισμού έξω από τις θύρες του γηπέδου από τις 13:00 μετά το μεσημέρι, ΔΕΝ θα εκδίδονται εισιτήρια στο γραφείο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 που στεγάζεται στο γήπεδο, δίπλα από την είσοδο της Θύρας 9. Το γραφείο αυτό θα λειτουργήσει ΜΟΝΟ για όσους επιθυμούν την έκδοση της «Κάρτας Φίλου ΟΦΗ».

Προτιμήστε την ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου σας

Εκτός από τα φυσικά σημεία πώλησης η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 σας συνιστά την ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου σας, είτε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας (www.ofifc.com) στην ενότητα “Tickets”, είτε από την ιστοσελίδα της Ticketmaster (www.ticketmaster.gr).

EINAI ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να εξασφαλίσετε έγκαιρα τη θέση σας στις εξέδρες του «Θ. Βαρδινογιάννης», λόγω της υψηλής ζήτησης που υπάρχει για τα εισιτήρια.

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες: https://bit.ly/2Dtaz8P».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.