Super League 2: Στο φινάλε ο Ιωνικός, νίκες για Απόλλωνα και Δόξα Δράμας (hls)

Ο Ιωνικός Νίκαιας διέσπασε στο τέλος την άμυνα της Παναχαϊκής (1-0) και με το τρίποντο βρίσκεται στο +3 από τον δεύτερο Λεβαδειακό. Δόξα Δράμας και Απόλλωνας Λάρισας υπέταξαν με το ίδιο σκορ (2-1) την Ιεράπετρα και τον Καραϊσκάκη Άρτας, αντίστοιχα.

Στα… χασομέρια ο Ιωνικός Νίκαιας τα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Παναχαϊκής. Με ένα γκολ του Γιώργου Μάναλη στο 93ο λεπτό ο πρωτοπόρος διατήρησε την διαφορά του από τον δεύτερο Λεβαδειακό στους 3 βαθμούς και από τη τρίτη Ξάνθη στους 4 βαθμούς. Το παιχνίδι ήταν για γερά νεύρα, με λίγες φάσεις και πρωτοβουλία των κινήσεων από τους γηπεδούχους.

Στην Άρτα, ο Απόλλωνας Λάρισας πλησίασε την εξάδα (4 βαθμούς μακριά) με το «διπλό» που πήρε δίκαια στο β’ μέρος. Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο χορτάρι και με δύο γκολ σε 3 λεπτά (74′-77′) απέκτησαν τεράστιο προβάδισμα. Το πρώτο γκολ ήταν αυτογκολ του Θεολόγου ενώ το δεύτερο είχε σκόρερ τον Χατζή. Ο Ναζίμ με πέναλτι μείωσε σε 1-2 στο 81′ αλλά η κόκκινη κάρτα του Μπεκατώρου ένα λεπτό αργότερα έβαλε «ταφόπλακα» στα όνειρα του Καραϊσκάκη για ανατροπή.

Στην Δράμα, η Δόξα ήταν καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια επικράτησε του Ο.Φ. Ιεράπετρας με 2-1. Δημήτρης Μαυρίας στο 24′ και Βάντερσον στο 51′ φάνηκε να… κλειδώνουν το τρίποντο, προτού έρθει στο 69ο λεπτό ο Ντάλα Κόστα να μειώσει (2-1). Οι Κρητικοί δεν μπόρεσαν να βρουν γκολ ισοφάρισης και η Δόξα Δράμας έφτασε τους 20 βαθμούς στο πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.