Ολυμπιακός: Οι λόγοι της παραμονής Βαλμπουενά

Ο Ματιέ Βαλμπουενά θα είναι ο επόμενος παίκτης του Ολυμπιακού που θα ανανεώσει με τους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός τον προηγούενο μήνα προχώρησε σε μια σειρά από ανανεώσεις, “δένοντας” σημαντικά γρανάζια του κορμού του, κοιτάζοντας στο μέλλον. Να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός ανανέωσε μέσα σε τρεις ημέρες τα συμβόλαια των Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Ρούμπεν Σεμέδο, Γιώργου Μασούρα, Μαντί Καμαρά, Ουσεϊνού Μπα, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, Μάριου Βρουσάι, Θανάση Ανδρούτσου, Κωνσταντίνου Τζολάκη και Παπέ Αμπού Σισέ.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά βρίσκεται στη δύση της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ωστόσο έχει αποδείξει πως μπορεί να βοηθήσει σημαντικά αγωνιζόμενος ως… έφηβος σε κάποια παιχνίδια της σεζόν.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι γνωστό πως προτίθεται να ανανεώσει για ένα έτος τη συνεργασία της με τον Γάλλο μέσο. Αυτό θα συμβεί μέσα στο επόμενο διάστημα, ίσως την εβδομάδα της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων των συλλόγων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τι είπε για… Ζινιάκ και Ολυμπιακό ο Βαλμπουενά!

Ο Βαλμπουενά έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την παραμονή του στους “ερυθρόλευκους”, έχει δεθεί με τον σύλλογο και τους φιλάθλους της ομάδας, ενώ απολαμβάνει τη ζωή στη χώρα μας. Με τον Ολυμπιακό μετράει 70 ματς με έντεκα γκολ και 31 ασίστ! Από την πλευρά της διοίκησης των Πειραιωτών, υπάρχει διάθεση να κινηθούν όπως σε αντίστοιχες περιπτώσεις του παρελθόντος (π.χ. Ιμπαγάσα), για να εκμεταλλευτούν τόσο την αγωνιστική διάθεση και εμπειρία, αλλά και την αίγλη που κουβαλάει ο 36χρονος μέσος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.